Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRMACA genocidna , krepat
u raj i pakao vjeruju budale. ona nije budala!
pomoli li se u BiH, licno cu otici i bananom je u glavu :D
Zaboravljas Dejton! Koji ste i vi potpisali!!! Utuvite sebi jednom u te isprane glave i pomirite se stim da: REPUBLIKU SRPSKU MOZE UKINITI JEDINO SRPSKI NAROD a drugo RS NEMA PRAVO DA SE ODCIJEPI OD BiH!!! Kad ovo shvate i srbi i muslimani doce do napretka u ovoj nasoj lakrdiji od drzave!
@ako Gluvo bilo,da se plasim slova H?!Ma rek\"o,druze,znam da vam je ovaj \"novogovor\" u razvoju,pa vidim da ste slovo H poceli \"metati\" gdje mu jest i nije mjesto,pa rek\"o da te ne zbunim.Pusti handzar i hristosa,ljepsa je hurmasica,zar ne?
Gledajuci uvodne rijeci tuzitelja u Hagu postaje jasno koliko je se ova krmaca prala na racun Rase Njena izjava je da je formalno bila predsjednik od februara do maja i da je Raso imao podpunu moc u ratu.. Nemojte misliti da se slucajno poklapa pocetak sudjenja Rasi i njeno pustanje iz zatvora....sve su to dilovi koji ce na kraju staviti Rasi omcu oko vrata i unistiti smrdsku... Ne trci Dodo dzaba za njom, nego da vidi dali da se kupi na vrijeme dok nije i on u prdekani zaglavio
Kad vidim kako se strasno Biljana i Dodik drze za ruke jasno mi je zasto mu Arijana nije lijepa. Plavsicka mu je lijepa , a Arijana LEPA Ipak je Arijana pobrala kompliment Super je ovo s Kobiljom Glavom
Sine za takvo nono kao sto je ovaj mentalno bolesni kostur nebih ni pomislio da se zrtvujem. Potom junace i rekoh da se uplati malo crkavice pa da se taj trulez profesionalno ukloni. Nebrigaj ti imaju bosnje dovoljno para da kupe sve prljave duse iz sumske i iz smrdije. No sinovce reci zasto se ti plasis slova H. Nemoj da se plasis koristi ga nije H samo u handzar H ti je i u Hristos pa bujrum koristi bozije dato.
oroHnula vrtaca
PLAVSICKA JE PRIZNALA ONO STO JE STOJALO U NJEZINOJ OPTUZNICI I POKAZALA PRILIKOM SUDJENJA POTPUNU SARADNJU SA HASKIM TRIBUNALOM . NARAVNO DA JE TO SVE UTIJECALO U SANJENJU KAZNE .
A ti zapali jednu dzoju,i polako sa tim,tanka je granica...i nemoj blizu strojorada!
\"Vidio je SMRT i ćuo je reć, dobrodošli u Republiku Srpsku.\"
@DOOM IDI U KREVET A TATA ĆE TI PRIČATI KAKO JE KLAO MALU DJECU DA BOLJE ZASPIŠ I NARAVNO PRIJE KREVETA OBAVEZNO POPIJ ČAŠU URINA.
@ogledalo, prvo se ti pogledaj u njega, videces krivu facu punu mrznje, genocida vam puna usta, to je jedino sto znate, drzava vam se raspada a vi ponavljate par reci i ocekujete da vas neko prihvati ozbiljno. Biljana je svoje odsluzila, za ostalo ce joj suditi Bog, pusti ti nju, bavi se svojom mizerijom.
Zločinac na slobodi, političari od sreće svjetlucaju...