Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo novi izbori i ja glasam prvi put uopce na izborima u RH i glasam za MOST.
Dok sam cuo da ih zovu fasistima jos mi drazi postadose :)
Slazem se...Most je pokusao spojit sve opcije da zejdno odrade sve reforme u koje se svi kunu a 20god.nitko nista ne poduzima, ali jbg tako ne bi mogli uhljebit ogromno clanstvo jer bi morali sve dijeliti...raus paraziti! ako most dobije najvecu potporu mozda nesto i naprave(i nitko ne moze znat dal mogu ili ne mogu jer nisu priliku ni dobili za razliku od hdz-a ili sdp-a!!!! )
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ne znam ni zasto se uopste zajebavaju sa tom "koalicijom MOST"... Raspisati nove izbore i kraj!
Uletili su između dva (ko' fol) zavađena tabora koji imaju uigranu rutinu i pobrkali planove. S truge strane, ne znaju da li bi bili šupci ili naprednjaci pa se raspametili. Iznenada dobiješ moć pa ne znaš šta bi s njom.
Kaže Kolinda, novi izbori ...! ! !
kalsiak i politicki kurvaluk kao i u bh sad ce ove smrdljive partijice da mesetare i uzimaju kes ,na sledecim izborima izrodit ce se barem jos 2.3 mosta
"SDP zove nase saborske zastupnike i traze njihovu pojedinacnu potporu ako se ne dogovorimo." iako su usli u EU ostali su ista govna ko i ovi nasi
Ovog pedera treba nabiti nogom u zadnjicu.
Tvrde pazar ko što je nekada Adam Šukalo "trdio pazar" u Republici Srpskoj, pa ostao bez "političkog plijena".Nikome više ne treba njegov mandat ni poziciji ni opoziciji, a nuđeno mu je da bude premijer Srpske.Sada je "Šukalo šuknulo samo sebi".
GDJE GOD IH JE TROJE TU SREĆE NEMA
tako je predsjedniče dodik!
Ovaj Petrov ne zna bil piskio ili ka.kio. Ako se ponove izbori gradjani Hr trebaju ih kazniti maksimalno za ovakvu farsu
Nidje veze sto ste naveli,ali ovaj Most stvarno vise ne zna gdje goni i sta hoce....
Raspad sistema. Rekao sam da će Petrova zajebati Milanović. Sada je pat pozicija. Biće nadmudrivanje godinu dana kao kod nas u Bosni i Hercegovini.
https://www.facebook.com/I-ovo-je-Bosna-i-Hercegovina-1484716495169505/ Tematika stranice su atraktivna jezera,planine,rijeke u Bosni Hercegovini
mlad ostvari top rezultat jos malo jak kao nas covic :D
Ovaj MOST će izgleda završiti kao naš DF... kratkotrajni bljesak, a onda očijukanje sa strankama koje su iznevjerile povjerenje tog malog broja osviještenih birača, podjele, afere i nigdje ih.. Dođe li do novih izbora neće dobiti ni petinu podrške glasača koju su ostvarili na prethodnim izborima..
Dobro si kim ćeš Petrove ? Ni skim, ko Bakir na državnom nivou ?? Obojica morate znati da država mora imat vlast i DA SIJEČETE GRANU NA KOJOJ SJEDITE. Hoću reč VLADATE ILI TO NAMJERAVATE ! JEr, biće još IZBORA !
nemoj tako nas bakir zna s kim ce :D sa svima ,mi imamo bakira mi se ponosimo