Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A JEL SE UDARIO POVRIJEDIO KAD JE PAO SA KOKAINA :)))?????
Sad ce neka srbijanska sluzba odma izjavit kako sva droga ide preko Kosova i BIh za zapadnu evropu,to je njima poslastica kad treba sa sebe ljagu sprat odma na Bosnu udare i Kosovo ponekad i na CG al Hrrvatsku nesmiju spomenut..
srbijanac hehehe
Da srbin rodjen u srbiji srbijanac,srbin rodjen u crnoj gori crnogorac,srbin rodjen u bosni bosanac.
Ovaj naslov, izbor vijesti i mafijaška terminologija: "pao", vas svrstava u rang ABA3A i njihovog "novinarstva" Jadni ste i bijedni u nastojanju da skupite što više klikova i komentara.
Nije vezano za temu gore nego ako mi moze neko od Sarajlija objasniti gdje se tacno nalazi americka ambasada? pozdravvv
google maps ti sve kaze :D
Pitaj Mevlida Jašarevića :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi srbi medju najvecim dilerima na svijetu a to sve da dokazu da su bolji od albanaca u tom poslu ali ne polazi im za rukom pa cesto padaju...
Albanci proizvode drogu i plasiraju, Srbi dilaju u tome je razlika. Prva ruka :D