Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Denerale, potegni, cekamo te spremni.
Perišić je uhvaćen kako predaje državne tajne agentu cije. Zbog toga i nije vredan poštovanja u Srbiji. Njegovo komandovanje u Bosni je OK. To je i Haški tribunal rekao.
On nije ratni zlocinac. Rat je rat!!!
Perisic je bio general srpske vojske i niceg bombasticnog nema u njegovoj izjavi. Generalu je posao da brani zemlju, a zlocina nije bilo, potvrdio Hag u koji se vi toliko kunete.
Naravno da je Haski tribunal izgubio kredibilitet ali mi je drago sto je Perisis oslobodjen optuzbi!
Meni je drago sto je konacno jedan srbin dobio oslobadjajucu presudu...
Pranje novca u Hagu , privodi se kraju !
Hag je najobicnija farsa ! Skloniste starim isluzenim sudijam ,za dobru mirovinu !
Sad ispada da su koji su pogazili zakletvu ispravni ! A oni koji su se borili protivu odpadnika su krivci!
Nikakav on zlocin nije napravio ! Borio se protivu bandita ,koji su rasparcali zemlju ,koja ih je stvorila !
Kao vojnik je razmisljao ! Stajem na njegovu stranu i podrzavam ga !
1.000.000 eura onome ko ga isporuči Hrvatskoj
Svaka čast generale, to je pravi patriotizam, IMA NAS!
Perisicu ugledaj se malo na Gotovinu sto nesto ne kazes o buducnosti i pomirenju ti bi da je opet rat.Odveli ste srpski narod u propast,drzava vam se raspala na hiljade komada.Srbi nikad nece doci pameti,cast izuzecima.
Genocid nad zlim i poganim ,izdajnickim jeretickim sojem, nije genocid vec Boziji zavjet da se to zlo treba unistiti sa Bozijim blagoslovom da ne pogani Hriscansku zemlju koju su izdali i predali najokrutnijem okupatoru u istoriji Balkana. !