Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u slučaju da srpska avijacije smakne, u neznanju, 2 trećerazredna usa diplomata, dragi ameri bi sravnili po balkana sa zemljom. u neznanju, naravno.
ta cuvena srpska avijacija...nesto sumnjam i da zele ne bi uspjeli pogoditi ta "2 trecerazredna" :)
@Opa ...čuvena / nečuvena, kukumavčili ste za zonom zabrane letenja. laHko je "bit hadžija" kad ti amer guzicu čuva :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Žali Bože nevinih ljudi, obiteljima sućut ...
Ovi Ameri fakat mrze Srbe. NIje im ovo prvi put da ih bombama ubijaju...
Mrze only one svakog ko se ne naguzi njima da ga jebu kako hoce druze moj zato i jesu jugu sjebali dali je Juga postojala vidio bi kako bi oni ovamo usli!!!!! Zato su nas rastavili da bi mogli radit sta hoce!!!!! Kao i svugdje sto rade!!! CUVAJTE BRATSTVO LJUDI TO NAM JE SVIMA SPAS VJERUJ TE U SVOJE SESTRE I BRACU BEZ OBZIRA NA RELIGIJU I OSTRO OSUDJUJ TE NACIONALIZAM SA SVIH STRANA, JER DO NAS JE NORMALNIH DA ZAUSTAVIMO KRVOPROLICE STO FANATICI ZELE SVIH STRANA, STANIMO ZAJEDNO, KAO STUB KOJI SE NEMOZE OBORITI!!!!