Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato ne bi Bono s tobom
Pavel, Pavel, lako ti je RETARDA načuturiti.
Hehe Eto Vuk nije znao da je ovaj lazni Bono a Pavel iz Novog Sada,al vas trola Vuk ko male majmune.
I pričali sat vremena na srpskom ????? Sa Bonom ? eke babo...
Vuče.....samo pokazuješ kakva si jajara
kako ide ekonomija u BiH? Jel' Zivko jos predsjednik bilo cega tamo? Jel' Dodik jos tamo? jel' se Sandzak prikljucio Bosni a RS Srbiji? blago vama svima. Vuk se z...., Bono se z...., Sanela se z..... A vi?
Mislim da ste svi vi u zabludi. Pa nije ovo Vuk ovo je njegov dvojnik orangutan vulgaris.
jbte , neki dan kada je clanak objavljen fino Vam govorim da nije to Bono, a ljudi navalili da spominju Bonovu uzu i siru familiju a i vi iz Klix-a , pa braco mila, svakim danom sve vise nas uvijeravate da ste NULA od novinara ! ! ! ! !
A klitoris je odmah objavio ovu sliku,a pritom nisu provjerili jeli dvojnik ili ne i odmah stavili na udarnu vijest,da izazovu odmah online sukobe,ovog jadnog ,napacenog,zatucanog,naroda.
glupani sa klixa. senzacionalisti
Gospođo Jeremić, uz Marš na Drinu vaš sin je ispijao čase vina u svečanoj atmosferi, a naša su deca slušajući tu kompoziciju molila za život i tražila razloge da ostanu na ovom svetu samo još neki momenat. Nadamo se da nas razumete, kao majka majku. Nemojte biti ljuti zbog ovoga pisma, budite srećni. Jer, nas je hiljade majki koje bi dale sve na svetu da nam se druga majka požali na sina. Naružite ga i neka vam je živ i zdrav", napisale su majke Srebrenice majci Vuka Jeremića.
Joj JEREMIJA je teski kompleksas Ogorčeni smo da vi, gospodine Vuče, kao sin majke Sene i unuk Sadete i Šerifa, u sedištu najveće svetske organizacije propagirate srpski fašizam tako što dovodite hor i orkestar koji izvodi srpsku koračnicu uz koju se, još od Prvog svetskog rata, proliva muslimanska krv sa ove strane Drine. Kompleks koji vi imate zato što ste poreklom musliman, i zbog kog želite biti veći Srbin od patrijarha, nemojte lečiti preko naših mrtvih koje su vaši sunarodnici Srbi pobili samo za to što su bili muslimani. Nemojte nama, preživelim žrtvama genocida u Srebrenici, nanositi dodatnu bol“, napisale su majke Srebrenice
bono i da je podigao tri prsta, on bi ostao isti čovjek. isti onaj koji je prvi se usudio doći u ratom razrušeno sarajevo, isti onaj koji je ponosno pokazivao bh pasoš. svako može pogriješiti. čovjek nije opterećen našom prošlošću, niti treba biti. ne treba satanizirati jedan narod zbog otpadaka kao što je ovaj mali ušljivac-poturčić kojem smo zahvalni zbog skandala u UN kojih bi se postidila jedna pozamašna folkuša. neka je i njima pokazao s čim mi imamo posla, s kakvim mentalitetom
joj lažnjaka oca m'
Ni Bonina mama ih nebi razlikovala