Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće ppbijediti Nikolić da vidi svijet kakav je primitivizam još uvijek u Smrdiji.
Ja ovih nacionalnih manjina,prosli ko bos po trnju hhaaahaa ijjj jadova
Bolje Nikolic nego onaj Tadic koji laze sve oko sebe.
@izrael Stvari nisu nimalo tako jednostavne kao što ih ti vidiš. Nikolić je po meni vrlo jasan favorit za predsjednika Srbije u drugom krugu izbora, jer će za za njega glasati i glasači SPS-a i Radikali, kao i Koštunicini. Kao mandatar vlade u tom slučaju, dovoljno je da ponudi Dačiću mjesto Premijera i Tadić je istorija. Tadićeva jedina šansa, ako postoji, jesu bošnjački, mađarski i glasovi Čedinih glasača. Ako i to bude dovoljno. Šta to sve znači za BiH i njenu budućnosti, prerano je govoriti.
Cedomir je 4. sa 7 % ovo su podaci od 22 h...
Dan žalosti u azijatskih 24 posto BiH - p o p u š i l i obojica njihovih favorita, i muftija Zukorlić i Čedo Poturković. Dan radosti u RS, prolazi Tadić, kojeg podržava Dodik.
Ima li Čedo Mustafa Jovanović ikakvu šansu?
Vlahče isdžihadišem ti mamaru
Tomislav Tomo Nikolić-predsednik Srbije i Republike Srpske
koja zena nemos vjerovat :) http://j.gs/1663782/jordancarverbigboobs