Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel im bio vođa parade stari buljaš Učmaraga Kačavenda :)))))))
da se neka osoba, grupa ljudi, narod itd. bori za neko pravo koje netko drugi ima, a ta grupa nema, to mi je potpuno razumljivo, ali da se neka osoba, grupa ljudi, narod itd. bori da netko drugi nema pravo koje ovaj prvi ima i već konzumira, e to mi nije shvatljivo, dapače to je bolesno morbidno....
E sad Djetići,legitimno možete da jebete oca-
Milu im majku hebem,đe nađoše nas sad... ne dajte da vam ovi šetaju kroz gradove. pozdrav bratskoj Bosni iz Crne Gore!
Nisu to stitovi u policje vec bedzevi na rukavima.
Vidi ovim regularnim policajcima štitova, pa vojska Kulina bana je imala bolje.
Probace oni i u BiH,samo mi trebamo biti pametni i organizovaniji od Crnogoraca,sa minimalno 10000 ljudi naoruzanih ne koktelima nego samo kamenjem pa da vidimo kako ce se prosetati,a ako budu jos prestavnici vlasti s njima kao sto su bili u Crnoj Gori,treba ih dobro izdegeneciti.
..da ti ovako slikovito kažem...ka­raju te u dupe političari...i u mozak istovremeno.
commi@ sine sto se ti bunis,jesi li peder ili politicar pa ti smeta komentar.
Ako mogu primit k.urac mogu i batine. ;)
jab njiha sve štanglom po gloovi mlatjo
Ne mozes mrdnut od pederluka
jesi lep, al ne toliko
jesi lep, al ne toliko
Nikako mi neće u glavu da se čojk može sa tim ponosit...
Kako im nije mrsko?
crnogorci digli bunt protiv bolesti.svaka cast !
I Tako to ide UMRO TITO nece Bosnjaci Jugoslaviju ZADNJI selektor reprezentacije na svetskom prvestvu IVICA OSIM raspad ADIO. 20 year later BiH na ocaju raspada ide na svejtsko prvenstvo Bosnjaci oce cijelu BiH selektor SAFET SUSIC ..... PAPE PAPE !!!
Prodavati priču o zaštiti ljudskih prava, koristeći pendrek je blago rečeno ironija..
Kršenje ljudskih prava zahtjeva kaznu, kazna isporučena, ironije nema. Bila bi ironija da su policajci ti koji vode tu paradu i bez razloga koriste pendrek.
Ovo je itekakva ironija.. Znači gejevi kukaju, kako ih ostali ne vole i kako su ugroženi, pa da bi natjerali te "zle ljude" da ih vole, okružiće se drotovima, pendrecima i sada će svi ostali ti "zli" morati da ih gledaju dok oni paradiraju centrom grada, jer je to dokaz demokratije? Gejevima će sada biti bolje?? Ironija, glupost, naivnost i potpuno šupljiranje, koje kod nas (Balkan), nikada ne bi imalo ni najmanju šansu, da nije zapadnjaka koji uslovljavaju pare ovakvim okupljanjima. A da se usput ne zavaravamo, isti ti pederi i lezbejke hodaju ulicama svaki dan i ja nešto ne vidim po novinama, da ih neko mnogo bije i maltretira... Žive normalno i ovo je postalo maltretiranje ostalih..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ubi,ubi,ubi pederaa !!
Nemoj tako tebra, jer po toj logici treba sve mentalno bolesne i zaostale pobiti?! Neuzubillahi, baš suprotno, ovakvima treba pomoći besplatnim liječenjem kod stručnjaka a ne prihvatati ih kao da je to normalno što čine! Samo ne treba ih napadati fizički jer može biti da to neki od njih čak vole kada ih drugi muškarci mlate! :D
Treba pobiti vjeruj mi ! Gori su ovi što ih podržavaju ! Dabogda im djeca bila pederkasta !