Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...samo deložirajte ono gowance od janše...
Ima ovlastice samo ih cuva kako da kazem kao ko jokera u slucaju totalne disfunkcije unutar parlamenta on kao predsednik moze da raspusti parlament, moze da se umjesa u vanjske dogovre ako smatra da idu mimo protokola itd.Neke ovlastice ima ali ne u kasicnom smislu kao predsjednik. Ja mislim da ce Pahor biti vise aktivan te ce traziti osvetu Jansi, jer ga je on i smako sa pozicije predsjednika vlade. Sve u svemu politicka scena u Sloveniji je trula do dna.Misim da cemo uskor imati i vandredne izbore. Jedini tealni politicar i ako ima neke negative je Zmago Plemeniti a dosta njegovih prijedloga su duge partije pokrale. A Pahora je navise zeznula bivsa ministrica unutrasnjih poslova Katarina Kresal koja je podtkupljiva za saku para.
slovenski ti nikako i ne ide od ruke...
Slovenija je parlamentarna drzava i predsednikova uloga je \'de facto\' samo da promovise drzavu. Nema nikakvih ovlastica.
MUSLIMANI SMRDE KAO G0VNA PA KAO I SVAKO G0VNO SMRDE !!!
Musа Ćаzim Ćаtić PJESMO MOJA Pjesmo mojа, plovi, plovi, Nebom srpske poezije; Đe no jаsnih, ko zvijezdа Tih pjesаmа bezbroj sije I ti kod njih mjestа nаđi, Mа dа n\'jesi sjаjnа tаko, Rodu mome milа bićeš Jer je tebi Srpstvo slаtko. Pjesmo mojа, plovi, plovi Iz vаtrenih mojih grudi, Tаmo,đe no brаtske sloge Rаdosnicа zorа rudi. Tu mi gukni nježnim glаsom, Nek te svаki Srbin čuje, Ti mu šаpni, kolko Srpstvo Mojа mlаdа dušа štuje. Pjesmo mojа, ne stoj više Već zаplovi iz svih silа, Tа dostа si u srdаšcu Mojemu se mlаdom krilа. Sаd je vr\'jeme slobodice, - Dа ostаviš srce moje, - I nа kril\'mа lаkog ljetа Dа nа jаvno stupiš polje.
Koji delegat, osvojio više glasova u prvom krugu nego u drugom :)
To sto ce BiH i Srbija biti na samoj granici sa EU, ako bude malo pameti moze biti puno bolje i unosnije nego da su u samoj EU. Ovo sto kukaju Slovenci, nije nista u odnosu na ono sto ceka Hrvatsku...
...najopasniji lik na Slo politicni sceni OFICIR JLA JANEZ JANŠA...stari kenjac ima krvave ruke dokazano!... ...ampak se kar neda in neda in ampak bo se naprej ta glavni dedc na sceni... ps: jel dobra ova commi? :-D
VRATITE POKRADENE PARE DEVIZNIM ŠTEDIŠAMA, BAGRO JEDNA MAFIJAŠKA A ONDA SE RASPADAJTE ŠTO SE MENE TIČE!!!
...gle...komentara malo ima...pa ga malo nema...pa ga Jope malo ima...utamani vas ovaj access :))
...klinci iz klixa, herr janša je gowance po svim relevantnim parametrima...bujrum, brišite opet :)
svi samo nude nove nade a niko da realizira stare ... vratite nam Titu, halal vam demokracija !
početal propasti EU kao i slovenije naravno !!!!!!!!!!!!!