Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanije? Jel taj nik \"univerzum\" je seksualna opredeljenost \"univerzalan\".
Da Jeremic sve zna,koliko zna i svijet mu se smije,podjebava i kao ping pong lopticu suta tamo,vamo.Jedino jos Srbi i oni naj gluplji kao i ctav SRS sastav mu vjeruje u ono sta prica,kako u vezi Kosova tako i u vezi BiH itd. Napokon je i svijet svatio da narod koji za sebe tvrdi da je Nebeski Narod pa cak i da je Bog Srbin sa tim narodom nesto nije u redu i takav narod ne treba svatat ozbiljno vec naprotiv sa takvim osobama kao Jeremicem i slicnim njemu treba se ismijavat i pravit Humor jer i Psihijatru su digli ruke od njega i slicnim njemu.
Prosto tuzno i zalosno sto rep.srbija nije ni blizu 90-ih godina,to,svako i vidi i zna;DOK je SLOBO bio na vlasti sva strana administracija ukljucujjuci i klintonovu je dolazila na noge NJEMU u kancelariju o svom trosku i srbija se prostirala od albanije do Austrije sa neupitnim KiM,a sada sa ovom vladom sve je u potpunosti izmijenjeno i DUGCIJE na sta se stranci sama lopovski i cinicno posmijavaju dobro i mnogo bolje vide i znaju cemu sve to ide!!!!!
Vlaska se drzava raspada pa sada opet po Bosni udarili pravoslavci..
Ministar vanjskih poslova Srbije Vuk Јeremić smatra da treba odlučiti da li će BiH postati demokratija ili ostati protektorat. \"Moramo odlučiti da li ćemo dopustiti da se u BiH postepeno uspostavi demokratija ili možemo reći: \"Ovo nije zemlja, već protektorat, i mi ćemo dovesti visokog predstavnika sa ogromnim ovlaštenjima poput indijskog vicekralja\". \"Možda nam je to potrebno, ali onda treba da prestanemo da se pretvaramo da je to država\", kazao je Јeremić za \"Washington Times\". On je ocijenio da je \"bizarno\" i \"nelogično\" da BiH kao protektorat UN u januaru postane članica Vijeća sigurnosti UN. Јeremić je naglasio da situacija u BiH nije tako opsana kao što neke zapadne zemlje u nekoliko proteklih meseci pokušavaju da predstave. On kaže da se ne slaže sa upozorenjima prema kojima BiH prijeti raspad po etničkim linijama. (srna)
mozes ti da ga popusis kret.encino vla.ska smrdljiva
nI SARAJEVO VISE NIJE GRAD A NEMA NI GRADANA SIPTAR SANDZAKLIJA ISTOCNA BOSNA I PUNO NJIHA ZIVO NEW PRIMITIVS U BIVSEM GRADU GDIJE JE I OSNOVAN.AAAAAFERIM!!!
Pusi kurka idiote siptarski yebo ti ja mater peksinu.