Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode ivo a mosta na Peljescu nije zavrsio :-)
Dobro da niisi i mene uslikao,ja sam clan nase stranke ,koja je veoma mocna i trazimo perspektivan kadar pa evo javi se 098 289 896
Eno ga vec u Sirokom, uskoro trazi BiH drzavljanstvo :)
trebalo im je dugo dok su skontali da je on tajni gay, pa su ga zamolili da se polako ukloni
hdz i moral, te dvije stvari, braco,ne idu zajedno.
@muckaroš Nije, vec sam ga ja sam fotografisao sa Tihicem u jednoj hotelskoj sobi... Tihic za vikend podnosi ostavku! A Mesica su fotografisali sa nekom ovcom iz nekog plasta sijena ! Strasan scandal I Mesic podnosi ostavku, a ovca je vec napustila stado !
Nema govora ,dobio napokon slike za ucjenu na kojima se vidi tko koga guzi i tko ga je jasio . BTW. cuo da je i Mesić na slikama u strasnom zagrljaju sa muha. Filipovićem ,a da ih je slikao Dodik.