Maksimalna kazna 12 godina zatvora
0
Optužnica zbog nereda na "paradi ponosa" u Beogradu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nebi ih uopce kaznili kad masovne ubice kaznjavaju sa 7 godina zatvora FUJ
bravo beograd i sarajevo zagreb... pao bez borbe
Meni su gejevi ok, vise mesa nama ostaje, hahaha Al\', stvarno su divljaci ove budale sto su ih potamanili po Bg, malo je previse brutalno.
tadic bi europi da polize g..., nema nista drugo u ruci prije no sto ga njegovi nagu..ze. opljackao narod kao ovi nasi pa bi jos i nekome da sudi dok ne bude i on osudjen
ma nabijem ja njih na ku++c uh greska to nije trebao da bude kompliment
http://www.youtube.com/watch?v=__7d2U9OEZg
isto tako, smetaju mi SAMO sto se reklamiraju, nista vise!
Meni ne smetaju GAY opredijeljeni ali mi smeta sto se reklamiraju i to im pricinjava ponos...sta onda STRAIGHT treba da rade...ako nam oni postanu normalni sta smo onda mi njima...zato slijedece godine nek organizuju ali kod svojih kuca i nikom nista...
Hahaha... i treba. Zamislite, u BiH se sa 12 g. kaznjavaju ratni zlocinci. Ovdje bi ih kaznili sa 24 h. pritvora. A sumnjam da ce ove tako kazniti u SR.