Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onog momenta kad sam joj ugledao facurinu,prva pomisao mi je bila da dolazi održavati koncert u Zetri... što je najžalosnije,punila bi je 2 večeri zaredom...na Zetri bi bila gužva k\'o na Čevljanovičkoj koridi... i ambijent intelektualnih faca takođe...
Treba je ustupiti američkom sudu i zatvoru i riješen problem, crnci bi je rasčerupali ko lavovi kravu.
Da da, zato su Bosanci uglavnom plavi, plavih očiju i visoki, za razliku od vas polu-turaka, tamnoputih, krivonosih Smrda ;)
tresla se gora, rodio se mis :-)
Indijanac, sva si rekao u jednoj rečenici...samim tim postaljva se sljedeće pitanje...koliko još vremena ima ona šaka Pitomih koja je ostala u ovoj kasabi od zemlje ( i regiona) da preživi u ovko \"naprednom\" okruženju..... A kad bolje razmislim, možda nam je ovo i neka kazna za svu onu arogantnost kojom smo bi bivši jugovići obilovali...bili smo našpaljeni ko kutnjaci da smo neko i nešto a sad vidimo zapravo da smo uvijek bili primitivci, samo nismo smjeli to ispoljavat ko danas.....
@@Pero DA SU TURCI TOLIKO KARALI KAO STO KAZES ONDA DANAS NE BI NA OVIM PROSTORIMA BILO HRISCANA. A VIDIS IMA IH I TO JOS UVIJEK VISE NEGO VAS. UGODAN DAN NA VASIH 24% BiH I DA SE NE OSJECATE KLAUSTROFOBICNO, ZELIMO VAM IZ SUNCANOG STOLNOG HRVATSKOG GRADA MOSTARA !!!
ove cirilicarske nazadno genocidne prikaze da postavljate i pisete o njima .... izolujte gowna totalno
ma sta to smeta? \"pucanstvo\" jedva ceka da ona dodje na kosevo i da lete da je gledaju.. ona je za turbo-folkase DIVA balkana ! zalosni smo mi !
@Sejo BOSNJO HARO KARO SRPKINJU CECU, A SRBI 60 000 BOSNJAKINJA. STO BI MUJO REK`O: DVA PU`T JE DVA PU`T, A KAMOLI 60 000.
bog te vidio pa dock holiday je imo samo dvije utoke i sacmaru
Volim Cecine pesme,ali to sto se nakrala na tudji racun nije u redu.Neko je napisao da postajemo pravna drzava.Pa..da...strpali su razne glavonje u zatvor,ali Miskovica ne.Ne znam koliko znate,Misko je vlasnik pola Srbije.Multimilijarder(u evrima).Poz iz Srbije
crknte krv ctnck
Srbi imaju veću kitu od nas.
Nestalo para u drzavnom budzetu Srbije pa peljese najmocnije ... Sledeci na listi Dragana i Brena
da je vaka jedna mus.slimanima bila bi idol nacije vsie puta nego dz,eko
Strpajte je u kutiju, i kraj arkana je zakopajte, nek mu zapjeva.
u kom će zatvoru biti kuja da se raja prijavi za strazare da je j... ko kuju:)