Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Marty će morati da se suoči s pravdom zbog onoga što je učinio. Možda jeste državljanin neutralne zemlje, ali ne verujem da će pravda biti neutralna prema njemu\", rekao Thaci u intervjuu za Times u Prištini. Pa ne mogu da vjerujem!!!! Moeš mislit kakav bezobrazluk!!! e moj Hašime...pravda je spora al dostižna! na šta li ste mislili kad ste protjerivali, oduzimali imovine NEALBANCIMA..Na šta si tad mislio moj Hašime! Istorija ti je napisana, gotovo ti je sad!
Da se covjeku smuci kako je Zmija monstruozan tip.... ali kad rece kao covjek, otac i premijer :D E, kakve je nakaze zapad stvorio na Kosmetu i stavio ih na vlast ccc
..bogami..pripremi si odbranu..naheba si..koji su to primitivci..ti siposi..
eeee, njega treba za predsjednika...pa bi svi imali po bubreg....a ne neko dva , a neko nijedan
Ovaj lik je postao nervozan i neprijatan. Mogao bi uciniti vise za Srbe nego bilo ko drugi