Sanja Telarov povrijeđen
0
Opšta tuča u sjedištu Vojvođanske partije
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojvodina nezavisna drzava!!! LSV,VP,LDP...Slobodna Republika Vojvodina!!!
@ zoran Ti nisi iz \"republike srpske\" ti si iz BiH! Kad predjes granicu i udjes u bivsu Srbiju, imas bosanski pasos, seljoberu mitomanski! Za razliku od tebe, Albanci sa Kosova imaju pasos REPUBLIKE KOSOVO! To sto uzimaju srbijanske pasose, to je znak da ih se bojite! Bujanovac,Medvjedja,Presevo, Republika Kosovo! Ako su nekadfa vladali radikali, vise ih NEMA, a uskoro nece ni Bg vise biti gl grad Vojvodine! Sloboda Vojvodini! Vojvodina Republika!!!
Imaš Kuću Imaš Stan Imaš Vikendicu Imas Šator Vrati Šator!!!
samostalnost vojvodine i sandžaka je ključ za ulazak srbije u EU.
sve se vraća, sve se plaća. vrati koko što si pozobala.
vojvodina je oteta mađarima i hrvatima za vrijeme jugoslavije. poslije za vrijeme miloševića je skinuto ono SAP Vojvodina, te je naprvita velika srbija. (SAP-samostalna autonomna pokrajina). isto ko SAP-Kosovo.
Studiram u Novom Sadu, iz Republike Srpske sam, nema sanse da Vojvodina bude drzava. Pricam realno, nisam sad neki \"velikosrbin\" kako vi kazete. Ne postoji ni politicka volja a ni mogucnost za takvo nesto. Stranke iz Beograda su debela vecina u Vojvodini, do nedavno su Novi Sad drzali cak radikali, nema nijedan veliki bitan grad a da Srbi nisu u vecini, cak ni u Subotici, manjine uglavnom zive u selima, bave se poljoprivredom, a ovdje je stanje mnogo drugacije nego kod nas, nema tih nacionalnih huskanja i svadja, skroz drugi mentalitet. Ne moze da se poredi sve to.
... nemoj tako, da nije bilo osme ofanzive u novom sadu bi bilo srba koliko ih ima u ljubljani
http://www.youtube.com/watch?v=sLf-tCbOsSE
Vojvodina je već odavno to, još od 1918. godine kad se oslobodila vladavine fašističke Austrije i voljom naroda pripojila se bratskoj Srbiji, tako da ne trči pred rudu mili, rešavaj pitanje u svojoj državi a ne našoj
Safet Sušić - Pape, selektor reprezentacije BiH!