Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa pravi vjernici ostanu i brane svoju domovinu zar ne?
Nek vam bajramska svjetlost osvijetli srce i dusu Sretan bajram
Govna, samo NJEMACKA, NJEMACKA! Kakav Bajram i kakva vjera, pare su bitne. Da im je stalo do neceg drugog branili bi sebe i svoju zemlju. Ne dajte im madjari nikud, vec nogom u pozadinu spucati pa u Siriju poslati
Zaboli njih za Bajram! Njih interesuje samo Njemačka. A naše budale navalile da pomažu braći muslimanima, koji u stvari nemaju ni M od muslimana.
Ko si ti, da laprdaš budalaštine. Kakva nevolja, kakvi li bakrači. Ako je nevolja i nužda, zašto su onda 90% "izbjeglica" vojno sposobni muškarci? A šta je sa starcima, ženama i djecom? Kod tebe je počela zapadnjačka propaganda djelovati.
A oni koljači nisu sigurno muslimani! Da je sve Američko/Izraelsko maslo, to znaju i mala djeca u vrtiću. Da su većina tih"IDILovaca" amerikanci i izraelci, tebe ne zanima. Povikati "Allahu ekber" može svako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)