Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne obracajte paznju na mene. Ja sam samo jedan u nizu frustriranih manijaka. Puna je Bosna ovakvih kao sto sam ja. Ludnica place za mnom.
ovog irineja stavis pored onog vehabije neznam mu vise ime i ko da su braca, neznas kojem je duza brada.... a gledaj mu samo koliko krstova ima na sebi? zamisli da se muslimani ovako kite mjesecom i zvjezdom?
PATRIJARHU, SVRSIM TI DIREKTNO NA KRST!
pravoslavac 01.03.2010. u 22:22 OVAJ EKUMENISTA NIKADA NECE ZASJESTI NA PRIJESTO SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE... TO JE PRAVI RAZLOG ODGADJANJA, A I NIKOLAJ CE USKORO DA SIDJE PA MOZE U KATOLICKOJ CRKVI DA ADRZI LITURGIJU ZAJEDNO SA PULJICEM A NIKADA VISE U SABORNOJ CRKVI U SARAJEVU KAO STO JE URADIO 2008 GODINE... --------------- Amin brate!
Jedan Gandalf otego papke, novog postavljaju, a nikakve fajde od njih, sem sto kriju ratne zlocince..
struja za sve vrste stolica.
Krepo da bog da sve i jedan
ovaj iznad baljezga
OVAJ EKUMENISTA NIKADA NECE ZASJESTI NA PRIJESTO SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE... TO JE PRAVI RAZLOG ODGADJANJA, A I NIKOLAJ CE USKORO DA SIDJE PA MOZE U KATOLICKOJ CRKVI DA ADRZI LITURGIJU ZAJEDNO SA PULJICEM A NIKADA VISE U SABORNOJ CRKVI U SARAJEVU KAO STO JE URADIO 2008 GODINE...