Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro Jutro BiH! 400, 000 Nevažećih glasova!
Ne cudi me da je i 800 000 jer je obrazovanje izbaceno iz obrazovnih ustanova a uvedena je vjeroNAUKA!
Više od 146.000 stanovnika BiH starijih od 15 godina nema nikakvo formalno obrazovanje, poražavajući su podaci Agencije za statistiku BiH zasnovani na podacima Popisa stanovništva iz 2013. godine. Još je poraznija činjenica da BiH ima najvišu stopu neobrazovanih u regiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nemojte tako. srbija samo ceka da vidi ko ce pobjedit, da se pobjedniku prikloni.
Obećali su onim budalama koji su vodili Srbiju 2000. godine prijem u EU ako isporuče Slobodana Miloševića i ..... 22(dvadeset dvije) godine poslije mi nismo u Eu (hvala Bogu) , ovi nastavljaju politiku štapa i mrkve , ali .... sada Srbiju ne vode budale dok joj je na čelu Državnik , a ne političar ! Ko ne shvata ovo , shvatiti će uskoro !!!
Dramska serija,ko zna koja sezona
Kao hrvat kazem "bravo Srbija!", tako treba, nezavisno. Van svake pameti da neki neizabrani birokrati nacionalnim zemljama naredjuju sta ce, kako ce i sa kime ce. EU je svakako diktatorsko smece koje propada i bolje vam je sto niste dio toga.
do kad cemo slusati ovo da ce se nesto desit s madjarskom srbijom i rs zbog podrske putku
Ovo je strasno, a Novalic poslao pismo onoj babi Zulfikaripasic i Bosnai dalje ima EU perpektivu…nije fer prema Srbiji… slušo’ ja Senada na Face TV-u…
Vjecno ce ostati zapisano: Srbija nije uvela sankcije zato sto podrzava agresiju Rusije prema suverenoj drzavi Ukrajini. Podrzavala je Ukrajinski suverenitet samo iz razloga sto bi se time pozdravila sa Kosovom. Dvolicna igra koju su svi vidjeli, pa kada ni za 10 godina ne udju u EU neka se ne pitaju sta je razlog.
@gooUser1661844634 Sankcije su uvedene Ruskoj strani koja je izvrsila teritorijalnu agresiju na drugu suverenu drzavu. Takav nacin rjesavanja kako ti kazes medjunacionalnih pitanja, koji ukljucuje razaranje gradova, ubijanje civila, silovanja, mucenja zasluzuje sankcije. Procitaj ti ponovo pa promisli sta zaista podrzavate a sta ne
Moglo bi,moglo bi,pa reagujte pokazite silu zbog podrzavanja agresije.Uvedite neke sankcije,nesto,bilo sta.
EU je birokratska zavrzlama koja nije u stanju nikoga da natjera na bilo sto. Slijepo slijedi SAD koja predvodi u svemu, a oni imaju manju težinu od jedne Turske na geopolitickom planu...
ImalSkupoćePelceri tačno je da ima NEPISMENOG NARODA Ali pitam te koliko """brojaći glasova (dok broje) dodaju x na glasačke listiće od važećeg sa jednim dodanim x prave NE VAŽEĆIM
Tolerira im se dugo. Predugo.
Problem Srbije je uvjek isti.Sto misli da je velika vazna i bitna.Srbija misli da moze na dvije stolice..da moze da balansira i da je to nevidljivo..da sverca sa Vakcinama..Plinom..Naftom..da krsi sankcije o zabrani tegovine letova transporta..tokove novca. Mala Srbijica de kofrci .zeli da napokosti velikom jakom mocnom zapadu .da bude neposlusna da prkosi..i da se mjesa u intres veliki..je to zalogaj .!?
Pod sankcijama citavog civiliziranog svjeta .saradjujes sa Ubicama koji krse medjunarodno pravo..Dali je normalno da za sest mheseci Ukrainskog rata postoje masovne grobnice masovna mucenja odsjecanha genitalija vadjenja villca priteza raznih mucenja .zarobljenih misterioznuh egzikucija..rusennja otimanja resursa ucjenjiivannja citavog svjeta ...otimacine teritorija prisvajanja tudjeg..!?
Dva smo svjeta razlicita ..kada sam govorio prosle sedmice Srbijanskim Botovima da dolazi vrjeme u kojem ce se Srbija staviti pid kontrolu..to je bile insinuacije izmsljanja nepoznavanja medjunarodnog svjetskog pirlika.."Srbija ima osjecaj sluh i zna momentum u kojem ce poslagati sve svoje zeljje i interese..biti clanica..Zla i clanica dobra..u isto vrjeme" ..zeleti suprotno i zeljeti isto je nemoguca misija....dugo se klela da nije smjela sad dolazi na naplatu..
Ko zeli tamo gdje je covjek spustan na nivo psa, brnjica i pelcovanje, govoril vam to sta???
Put u koju EU?? U onu u kojoj je ausweis ili u onu koja nece jeftini plin iz komsiluka a hoce 10x skuplji iz Amerike??? Mozda u onu EU iz koje je Britanija izasla???
Naporni su i Srbija i Rusija i EU
srbija ,vucic i konkretan odgovor.....hahahhaha