Obustavljen aviosaobraćaj
0
Oblak vulkanske prašine stigao iznad Srbije
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dze Dodik je li ziv u pm ,ova bugija od vulkana ga je mozda prepala nema ga.
sve je to cifutska zavjera. na islandu uopste nema vulkana.
prognoza & @prognoza, Neka ostane, a? Pa mozda bi i trebala...da nas ne vidite kada vam budemo yebali bule i \'prebrojavali\' prezivjele srebrenicane....
bgm ja htio isto napisat :D
neka tamo i ostane
Šta kažu Turci, hoće li morat\' slat\' askere u Serbistan?............................ ................................................................................................................. ....................................................................zbog pepela.
kada nemate nacionalzima morma prizntati da vam ni smisao za humor nije los pozzz
ne letenje aviona znaci avio kompanije nemaju profita !!! sto u prevodu znaci pad akcija na berzi.. gubljenje novca.. i cudno ,da je krenulo od islanda....sta li ovaj put islandjani nisu prihvatili ?!
evropska prasina bi uz malo srece mogla prijeci i ganice bih krajem jula ove godine, ako se ispuni minimum uvjeta iz mape puta. prasina za reforme
@:D Ma jok nego dva tri aviona u pet dana iznad BiH, pa nema potrebe obustavljati i to jer otici ce vulkanska prasina do sljedeceg leta :)
ja razapeo carsafe,kazu ima zlata!
I meni ovo lici na pricu o svinjskoj gripi :) Nidje nista...svuda se igraju utakmice, sunce sija u sred mancestera i londona...al eto kod nas prasina vulkanska:) Doduse, javljaju da je iznad Hrvatske i Srbije a iznad nas jok :) Evo i iznad CG...ili smo u informativnoj blokadi pa ne znamo da je i kod nas :)
gluposti !!! koliko je erupcija dosad bilo,a vazdusni saobracaj nije bio obustavljen...