Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas iz zatvora obavljaju drzavnicke funkcije, e moja zemljo....
Na prostoru bivse Jugoslavije novinari ne klece novinari izvrsavaju i kako ja pamtim uvijek su izvrsavali i virili iz guzice vlastodrzaca.
kako se zaposle onda ako ne klece?
gasha voli cupi. al' mu dodje glave (figuratvino).
bravo za vucica
svaka klekne Bila ona novinarka ili ne...samo sto ovaj papak htjede da ispadne faca na njen racun
Gašić je dobro poslužio kao predizborni žrtveni jarac. Gnušam se od njegovog čina, da smo načisto, ali je ovo itekako poslužilo lažnom evropejcu i moralisti Vučiću da po ko zna koji put odigra svoju predstavu. Misli da je dovoljno to što je promijenio krvavu kravatu i nečisto radikalno odijelo 90-tih. Dajte molim vas....
Iz poteza u potez vas demantuje.
E Gašiću, sad ti ga samo kakvo tele moRe podudlat i oblizat . . .
Ja ne znam kako ne klece???Maloprije je jedna novinarka muslimanka preda mnom klecala,detalje necu otkrivati !Nije za javnost!
@maximishko Ja ne znam kako ne klece???Maloprije je jedna novinarka muslimanka preda mnom klecala,detalje necu otkrivati !Nije za javnost!
novinari klece itekako klece svaki novinar i svake novine klece nekoj stranci