Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dan zalosti opet proglasiti , ajde mustafa beze, uradi to.. Kakav je to narod, u borbu idu,a kad zatreba pomoc . PRPA, nema pomoci ,ostavljaj cedu da se koprca u svojoj nemili
Dajte nam još ovakvih snimaka djeca su mi oduševljena klinci ponavljaju video od jutros.
E da su Nijemci snimili bitku za ranjenike 1943. godine, vidjeli bi da su nas partizani lagali ! Niko nije spašavao ranjenike, već svoju glavu !
E da su Nijemci snimili bitku za ranjenike 1943. godine, vidjeli bi da su nas partizani lagali ! Niko nije spašavao ranjenike, već svoju glavu !
Kod komsija je ovo prikazano kao heroji u napadu na sumu gdje se skrivaju Albanski teroristi...uskoro u skolskim udbenicima I SPC molitvama
Ovaj je bio ranjen prije nego sto su krenuli iz zaklona.
Kukavice
Trč trč kolko te noge nose😅
Dogodine u Parizeru
ovde upeko minus na lajkovima
Daj manite se gluposti, kakav uznemirujući sadržaj. Pa ovo je praznik za oči!
Podrška Republici Kosovo u borbi sa terorizmom.
Aaaa srba ostavise brata svog ko cuku
Popisam se na srpske junake
Evo sav sam se uznemirio, nema mi hajra od zivota nakon ovog uznemirujuceg snimka 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Koja ironija, a tu noć Vučkova glavna priča bila kako Albanci ranjenom napadaču nisu ukazali pomoć...
Your teammate has been knocked 😆