Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brinite se,dok je god takvih "muskarcina" , sigurne ste ,
najlakse tudjim qrcem vreo katran mjesati. dati ovaku prijetnju neko uputi majciili sestri, cisto sumnjam da bi ih umirio sa "Ne brinite se,dok je god takvih "muskarcina" , sigurne ste " De ne kenjaj matere ti...
Suljagić: SDP i SBB nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen -Lične uvrede izdajnika Bosne i Hercegovine mi predstavljaju najveći mogući kompliment i ličnu satisfakciju. Oni koji su spremni zarad četiri fotelje u Vijeću ministara prodati Srebrenicu i još 49 posto naše zemlje Miloradu Dodiku nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen, kaže Suljagić. Dodaje da i SDP i SBB znaju da će na izborima 2014. biti svedeni na nivo statističke greške, slično kao i njihovi partneri iz DNZ-a. -Zato grozničavo grle fotelje koje će nakon izbora moći gledati samo na televizijskim kamerama, kaže Suljagić. Da imaju imalo hrabrosti i časti, SDP i SBB bi, ističe, odmah raspisali vanredne izbore i izašli pred birače sa novom politikom koju trenutno u BiH zastupaju samo nasljednici Fikreta Abdića. -Ovako će u historiji ostati upamćeni samo kao neuspješni izvođači radova Milorada Dodika, koji naređuje i organizuje progon građana Srebrenice i drugih povratničkih zajednica u tom entitetu dok nas njegovi hizmećari u SDP-u i SBB-u ubjeđuju da je to dobro za nas, zaključuje Suljagić. - See more at: http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&id=20577%3Asuljagi-sdp-i-sbb-nastavljaju-tamo-gdje-je-fikret-abdi-zaustavljen&Itemid=58#sthash.YEYuVLIB.dpuf
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Respect ŽENAMA U CRNOM, bile su glas razuma i moralne gromade one normalne, građanske, liberalne Srbije i u najtežim vremenima... Govor mržnje, prijetnje i pozivanje na nasilje putem portala upućuju moralne i ljudske nakaze, sa kojima se država treba obračunati.
Ovaj oji prijeti da ima 100.000 sigurno zaradjenih sigurno ne bi sjedio pored fejsa i tipkao. Ako je kriminalac pa tako zaradio novac, onda sigurne ne bi znao upaliti racunar. A ako je to zaradio, vrijednim, postenim i umnim radom, onda mu taj um ne bi dozvolio da pise ovakve poruke. Ovo je jednostavno obicni jadnik, koga za svaki slucaj treba malo ohladiti u zatvoru, cisto da malo dodje pameti.
Što ne pišu npr.o srpskim novinarama ubijenim od strane NATO-a???
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/455819/Asanz-Srbija-cesto-pogresno-predstavljena-u-svetu
Strani plaćenici. Fuj. Ako su nezavisna nevladina organizacija, što uzimaju pare od svojih nalogodavacu i što uvijek gude jednu-te-istu-jednostranu priču o sukobima na prostoru bivše Juge za koje ne treba puno pameti da se skonta da nisu crno bijeli.
Na ovom portalu u komentarima pojedinci upucuju jos strasnije prijetnje pa to ne postaje vijest ?
Pitam se samo sta radi policija / zandarmerija ......
Ako hoce mogu ga lahko pronaci
sta je to srbija veca ,,nije rusija jbt,,lociranje ip adrese i gotovo,,samo nije nikome interesu nekog papka iz sume da proganja
Dajte mi cvaju ja cu njemu u kucu s golfom uletit
Komentari trineastegodisnjaka na drustvenim mrezama su sad vijesti...
Ova vijest je potpuna glupost. Tupi nozevi, 100 000 po glavi. Ukratko, besmislica.
Tipicno za nas Balkan. Sve sto je drugacije ili drugacijeg misljenja, zadavi, zapali, ubij, unisti.
Na kraju kad vide tog "Aleksandra Balaban" neko dijete od 12 godina koji igra countera po čitav dan :/
To su ti srbi, heroji koji napadaju na žene. Tako vjerovatno tuču i svoje kući.
a ovo je taj tvoj nivo lee jelde, umjesto da osudis barbarstvo ti po pravopisu. jak ti je to nivo upravo kakav bi covjek i mogao da ocekuje od tebe i slicnih ti.
koji je to nivo kad sam sebi pluseve dajes? hahahahahahahahaha
glas razuma jos nikada niko nije uspio usutkati klanjem...
dunjice ljepotice, odavno se nismo cule :-* :-* :-* :-* :))) opremam princezi sobicu, pa se ne stignem javiti :))) nadam se da si dobro, ljubaviska! :-*
jaoooo! od prilike je tako bila obojena moja djevojacka soba :))) s naglaskom na jarko zutu :))) kao da ti je sunce uslo u sobu :D pravimo joj am.plakar, pa sam skontala da sve bude bijelo sem vrata koja su crvena, a police za igracke ce biti podne bijele, zidne crvene... ima ogroman prazan zid koji ce biti oslikan, to cu brata nagovoriti... :) posto se nocu jos ne razdvaja od mene, sem toga nece biti vise nista u sobi, da joj je sire za igru :) mozda jedan zid ofarbam u zuto, sta mislis? ja volim te jarke, zive boje... :) kontam da ne bude previse, ali i da nije premorbidno samo crvena i bijela? sta ti mislis?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)