Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako nam i treba, bolje nismo zaslužili. Imamo sve predispozicije da živimo i radimo kao u Švajcarskoj a u svojoj državi, a mi se i poslije 30 godina od raspada Juge i rata svađamo ko je veći Bošnjak, Srbin i Hrvat, a masovno odlazmo iz Bosne, Srbije pa i Hrvatske. Kad dođemo pameti valjda će nam biti bolje. Svako dobro moj narode koje god vjere bili, svi smo mi Balkanci.
Cak smo po glavi stanovnika bogatiji od Svicarske alj nazalost imamo od 2.5 miliona stanovnika 1.5 milion lopova i svi koji mogu i imaju neku poziviju ili vezu oni kradu a vkast samo kredit zna dici i uhljebiti podobne umjesto da iskoristavamo prirodna bogatstva kojima nas je bog nagradio i da zivimo kao u raju
Eto ti odmah u odgovoru na komentar od ovog Usera 1688985406 zasto je to tako. Komentar mu je svi krivi samo mi nismo. Em rodjen kao idiot i jos naucio pisat pa prosipa idiotluk po klixu. Dok je ovakvih mozemo zaboraviti da cemo doci pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vazno je da nasi politicari svaki dan izadju sa novim dramaticnim saopcenjem optuzujuci one druge i nudeci nesprovodiva populisticka rjesenja. U tom blatu jedino opstaju. Za to vrijeme narod uci njemacki da bi u zbjegovima mogao otici odavde. Nije vise u pitanju samo novac, nego generalno bijeg iz ove zabokrecine.
Ja vec gledam da bjezim iz Njemacke, ovo je svjetski sabirni centar za migrante, plate iste od 2011, ne mozes sa 2000 EUR netto nista ustediti
Njemački se uči samo na Balkanu i u Africi.. Puahahahaha.
Pola Bosne u Njemackoj,Taman dode kao Maternji
.... odvratan jezik , pričaju k'o da se dave !!!!! 🙄
Ich weiss nicht, was soll se bedeuten, das ich SO traurig bin...
Najbolja odluka koju sam napravio. Otisao od ovih plemena
Ne znam zašto pojedine boli toliko što narod odlazi pa sami sebe tješe dok tamo platiš kiriju ništa ti ne ostane. Kako bolan ne ostane vjerujte da ostane itekako i to puno više nego ovdje. Kažu Njemačka u krizi , apsolutno da jeste ali je i dalje od npr 30 evropskih država Njemačka je 1-2 a BiH 28-29. Mi jel nismo u krizi. Ali tješite se lakše je živjeti ako sami sebe slažemo da smo sila i da će se odliv stanovništa zaustaviti
Da se vratim gdje? Da mi Eronet naplaćuje cca 80KM mjesečno za "Trio" a na Zyxel modemu iz kamenog doba 1 of 4 ethernet porta ne radi (nikada i nije) a na Home TV box-u HDMI izlaz ne radi (lola došao, kaže "do TV-a je to" i ekspertno box povezao s TV-om na SCART port (da podsjetim da smo već debelo u 21. stoljeću)) a onih reklamiranih 25Mbps su jedva 14 Mbps.
Nemoj klix da vrijeđaš pametne mlade ljude da im je ovo samo spas od bijede, gledaj to klix sa vedrije snage Njemački jezik kao prestanak plaćanja poreza akciza u BiH i prestanak finansiranje uhljeba i političara u BiH, to je najveća prednost odlaska iz BiH što prestaneš finansirati lopove u vlasti a to je ljepota
savjetniče ministrice obrazovanja pitaš li se zašto mlađi odlaze samo slijep ne vidi Evo npr kukaju ""gazde"" za radnom snagom konobara i kažu kako konobari idu u Hrv. tačno je da idu a ZAŠTO plati gazda kako treba da bude zadovoljan konobar a ne da daš mizernu platu da se ti još iživljavaš dereš i da isti radi sve što tebi padne na pamet.
helikopter helikopter 🚁 to je nas maksimum
Rađamo i školujemo ljude da bi nam ih uzela Njemačka, koja se onda još hvala da je dobrotvor koji nas spašava od bijede. Za koju je by the way u velikoj mjeri kriva. Njemačka politika aktivno radi na destabilizaciji exYu prostora kako bi nam krala ljude.
@PatriotaBosanski dok to naš svijet skonta... jest da tamo ima novca, ali se novac i potroši, na kirijama te uzmu samo tako, kod njih je građevinski sektor veća mafija nego kofd nas ovdje svi zajedno. Nije te Nijemac zvao jer te voli nego da te malo plati, uzme dobar dio te love nazad, uzme poreze i još te kulturološki asimilira
Ko nema minimum 2.000 KM iskreno glup je sto jos sjedi i ceka nesto u BiH, nikada nije bilo lako otici vani, i u narednih 5-10 godina biti ce jos lakse otici. Ovdje si bez 1.000 eura kokuz. Nije ni gore lagano ali ces barem imati neke osnovne stvari….
Dvoje sa 1500 tj 3000KM, je bolje nego dvoje 5000 eura
Jesi ti normalan bolan kojih 1000 eura plata u BIH minimalaslc? Pa u Njemackoj ti je za masu poslova ta plata! Plus stanarina i sve a ovde to ne placas! 2000 KM je u BiH da zivis s porodicom a sam mozes zivjeti ko grof! Niste normalni pojedinci majke mi.
Dakle uče ga isključivo ljudi sa prostora i bivše Juge i Afrike. Pametnom dosta!
Pogledaj Njemačku prije 30 40 godina i sad ! Švica je zakon a i Norveška !