Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste mogli zaboraviti svoju veliku agresiju,paravojnih Hrvatskih i Muslimanskih snaga na dojucherashnju zajednichku odbrambenu vojsku,chasno i poshtenu JNA-u???Te progon srpskog stanovnishtva sa svojih ognjishta,koje su godinama mukotrpno gradili i sagradjivali po celoj teritoriji Yugoslavije???Srdachan pozdrav\"REPUBLICI SRPSKOJ\"i njezinom narodu!!!
Iz mog kraj ih je otišla većina po pozivu Bobana i sada žive li u Šupkovom il u Bobanovom il u Hrvatskoj,kako je samo bila mudra ta politika humanog preseljenja. A konkretno Vareš je bio veliki problem taj gradić je se jednostavno morao osloboditi od hvo,koji god je konvoj išao prema sjevernoj Bosni imao je velikih problema u Varešu,sve su otimali a u najboljem slučaju uzimali su pola i to sve džaba,to je istina,druga je priča dali su krimosi bili pod kontrolom hvo ili su radili samostalno,uglavnom su nosili te oznake.
NEĆE ukinuti vize upravo zbog toga a oni koji ih imaju odlaze a Bošnjacima ostavljaju njihovu domvinu,Hrvatima(čitaj ugroženi) i Srbima Europa a Bosna Bošnjacima.Pa kad se to i pogleda,najpoštenije je tako.
NE KOMNTARISEM NIKADA NA OVOM ZLOCINACKOM SAJTU KOJI SIRI MRZNJU MEDJU NARODIMA BiH I CUVA POZICIJE ONIH KOJI SU KRIVI ZA SMRT VISE OD STOTINU HILJDA BiH GRADJANA, PREKO MILION PROTJERANIH, A OSTALI SU NAJJEFTINIJE ROBLJE U EUROPI I SLUGE RATNIH DEZERTETRA I RATNIH KRIMINALACA, ALI OVJA PUT DAJEM KOMNTAR NA TEKST O SMRTI RASIMA DELICA.. KOMENTAR JE: SLEDECI: JOS JEDAN Z L O C I NA C MANJE..NEKA GORI U DZEHENEMU, ZAJEDNO SA ALIJOM, MILOSEVICEM, TUDJMANOM I OSTALIM Z L O C I N C I MA A ZRTVE NEKA GA GURAJU DUBOKO U VATRU...
Naglašavaju, međutim, da je Hrvatska prva priznala neovisnost BiH, te da je toj državi bila saveznik u borbi protiv velikosrpske agresije. \"Predsjedništvo HDZ-a žali što je u govoru predsjednika Ive Josipovića u Parlamentarnoj skupštini BiH izostala jasna osuda Miloševićeve agresije te je prešućen doprinos Hrvatske opstanku BiH, od zbrinjavanja stotina hljada izbjeglica iz BiH do spašavanja Bihaća od novog genocida poput onoga u Srebrenici\", stoji u priopćenju. MENI JE OVO STO JE GOSPODJA KOSOR REKLA VRLO VAZNO I ZAHVALJUJEM SE NA NJENIM RIJECIMA! NEMOJ TE GOSPODJO KOSOR PADAT NISKO HRVATSKA NIJE BILA NIKAD SRBIJA I TO NECE NIKAD BITI! HRVATSKA I BOSNA I HERCEGOVINA IMAJU ISTOG AGRESORA I VJECNOG NEPRIJATELJA NACISTCKU SRVIJU, SVAKI DAN IMAJTE JEDNU MISO O TOME, MOJ DOBAR SAVJET!!! MENI STE JEDNA PRIVLACNA, SARMANTNA I INTELIGENTNA ZENA I OBOZAVAM VAS.:)))
ti si drolja(c), pitaj protjerane hrvate varesa, kaknja, bugojna, travnika, novog travnika, uskoplja, fojnice, klisa-konjica...jel bilo bosnjacke/muslimanske agresije!!!
droljo jedna pitaj stanovnike gornjeg vakufa i mostara dali je bilo hrvatske agresije na te bosansko-hercegovacke gradove
blizi se ukidanje viza, ulazak u eu ;-))))))))))))))) joj upisacu se od smijeha, ovi bosnjaci su pravi zayebanti ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))) (nemoj pogresno shvatiti, ja bi volio da se ukinu sto prije i da vam dozvole stalni boravak tamo!)
zaboravio si jedno,Hrvati u Hercegovini,tako oni kažu,pogotovo kako se bliži ukidanje viza,nema više trgovine polovnim automobilima po neprijateljskoj Bosni.
Škutorima nitko negodi,nikome nevjeruju,Bože dragi kako teški ljudi u pm.. Mesić=Sejdo stariji Komšić=Sejdo Josipović=??? hajde škutori kako njega sad zovete,da nije možda Sejdo mlađi, zanimjliva je jedna stvar,škutori veoma dobro barataju bošnjačkim imenuma i od njih bi se po tom pitanju mogao tražiti savjet.
Sejv baznian maslems ;-))) Ugrozene vrste madagaskarski prstas, neotropska vidra, galapagoski pingvin i baznian maslem ;-)))))
Troclano predsjednistvo? Sejdo? hahaha ;-)))))
Kažu da je sklona mlađim djevojkama.
jadranka,evo vruća zeljanica,kiselo mlijeko,a bogami nisam debela i nisam ljubomorna kad vidim u spotu lijepo dupe
@Jadranka: \"...sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture...\" Davno neko skont\'o. :D