Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opasna je jaka kafa. Inače, ovaj tip aviona je izuzetno siguran, surfanje pokazuje da su samo dva stradala - jedan je oboren u Africi, a drugi je stradao u Moskvi, sa direktorom Totala, udario u grtalicu za snijeg na pisti. Znači, ništa što je u vezi sa samim avionom.
Neznam kako će to podnijeti gospođa prcednikovica? Komercijalni let??? Pita se to ona - gdje joj to ide Srbija! Odgovor; čitaj Tarabiće ( ako znaš čitati).
Balkanske drzave su i propale odkad su se politicari poceli ponasati kako bi udovoljili svakojakim isfrustriranim likovima kojima je svak ziv kriv sto umjesto americkog sna nema ni hljeba da jede.
Nikolic je izgleda pravi politicar po Bosnjackim standardima. Ne koristi drzavne avione i ne koristi bijeli hljeb. Ostalo nije bitno, zar ne?
Prpa za svoju guzu. A kako je samo lako govorio o ratovima i izgubljenim zivotima.
Papa je izmolio da se sigurno vrate.
.....nadam se da će koristiti air malaysia.....