Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoče li običi položaje oko Sarajeva????
već je bio dok je bio u četnicima pa da ne ide dvaput :D
TRAZE DA SE UHAPSI NASER ORIC KOJI JE OSLOBODJEN OPTUZNICE I 2 DANA POSLIJE DOCE U SARAJEVO DA PRICA KAKO SU NASI ODNOAI SVE BOLJI I BAKIR CE DA KLIMA GLAVOM I KONTA KAKO CE DF NAGOVORITI DA SKUOA KRADU... HDZ JE PRISATO VEC JER OVO SVAKAKO NIJE NJIHOVA DRZAVA...STO NAP. NE BI SDA GULIO HRVATSKU...SVE U KURAC OTISLO...VANREDNI IZBORI
A DZABA I TO KAD 100% I TO NIJE REGULARNO JER SE I TU NAMJJESTAJU GLASOVI..BAKIR JE SVASTA SPREMAN SA SDA PA DA I LAZIRA IZBORE!!!!!!!!!!!
NE ZNAM BRATE VJERUJES LI...ALI ETO ZA OVAJ DF...DA SU HTIJELI KRASTI USLI BI U KOALICIJU SA NJIMA...ZNACI NIJE IM U CILJU DA KRADU POKRANU DRZAVU.... TJ STO NE BI KRAO KAD JE MOGAO...MISLIM DA BI NAROD SAD TREBAO PODRZATI KOMSICA DA SKINEMO OVE LJIGAVCE!!!!
Danas pod hitno izdajte medjunarodnu potjernicu Interpolu za ovim vodjom cetnickog pokreta pa kada dodje na aerodrom, hapsite ga legalno. I opet "Klin se klinom izbija" je jedino efektivno oruzje u borbi protiv srbije.
Ehlen we sehlen, četniče.
Kako je Tanjugu rečeno u Kabinetu predsednika Srbije, bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović predložio je danas pre podne Nikoliću da se poseta, prvobitna planirana za 16. jun, odloži kako bi bila održana u povoljnijim političkim okolnostima.
https://www.youtube.com/watch?v=U17q6NMFhkY
Treba ga uhapsiti odma!!!
Treba l' opet prozore prat'?
CETALJ MRTVI.. Izdahe nalog za nologom za hapsenje Orica, a setka se po sarajevu.. koji su picici ovi nasi politicari.. PICCKE JEDNE!!!
Pasce na guzicu kad vidi kako se Sarajevo izgradilo. =)
dobrodošao Predsedniče
Queen Mensura progres naucila si i pisati 😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izabrao je bas trenutak.Vidi se da nas zigu u zdrav mozak,al kad bi nase "vodje" to mogle skontat.
Bolje za sve nas da ne dolazi
Poslusajte ovo sa Nikolicem...! https://www.youtube.com/watch?v=M0ioCEGH8VA
Hebo nas kada smo dozivjeli da nam dolazi cetnicki vojvoda...
Papa mi te ovaj Toma mi te volimo xD
Jeste li ga vidjeli kako se na vojnoj paradi u Beogradu,uvlaci Putinu u guzicu...?
Poznat je jedino po rakiji "tomovaci"...
vala ako oricevi dusebriznici ne organizuju roteste sutra pred predsjednistvom , posrat ih treba