Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ironija je da se Srbi najviše iseljavaju u zemlje NATO saveza i da se u tim zemljama najviše rodi srpske nejači...Srbi, Srbii 😀
...a đe bošnjaci emigriraju?
@NebeskoPleme ...brate srbine, morelse :)
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
..ovaj isto k'o ona pudlica, jel' ono izadje vani odmah počne lajati😂😂😂😂😂
Mali kerovi zaista najglasnije laju.
..da, ali samo dok veliki spavaju😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ne će, ona će pod Nato
BOG BALKANA SE VRAĆA -http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=64479
Do 2020 svi okolo osim srbije u EU bez RS..To je Plan.
lipi moj @commiemarshhal bosnjaci masovno-apsolutno emigriraju u zemljama NATO-a, zato su bosnjaci za NATO i doprinesu maximalno za te zemlje gdje su se smjestili(emigrirali), vjerovatno ima par onih koje su za nesto drugo ali apsolutna vecina je za NATO i zapad za razliku od rs i srbije gdje je obratno na zalost.
Eto, neso pametno i od Srbije. NATO je zlo.
@Rbihse Jebli ti ove koje nabrajaš sve. I oni su dio Bosne majmune..A zbog taki primitivaci ko śto si ti i jest tako stanje.
@suave. Miloševič je sjedio 1999 sa NATO glavnim.I kaže mu ovaj od NATO ako za 24 sata nepovuće se,bi će srbija ravna ko ovaj sto. Povuko se mile kad jelzin poslo na Aerodromu vojsku i opremu..ali posle śampanjca je isto tako se pokupio.neznam jeli NATO udarila il zaśto.
Neces mozda ti, dodje neko drugi umjesto tebe i problem rjesen.. a oni znaju naci svog cojika..
i netrebaju....i onako samo vrše kriminal po evropi a tako se prave civilizovani
Ne bi vas ni primili
E JEBI GA Nikoliću, pretjera ga ti momački ... Kao prvo neće tebe nitko molit a činjenica je da se baš nešto i ne pitaš, a poslije toga k'o Boga ćeš molit, Kosovo zaboravit (to je već svršena stvar) i guzicu dat ako zatreba.... Tko još budućnost s Rusima vidi, pa ni njima samima nije dobro a očekuješ da Srbiju šlepaju za sobom ... !!!
Pa bogmi Nikolicu, prihvatiti ces sa obje ruke clanstvo u NATO, jer znas da od ruske diktature svako bjezi.
Pa ta ista Rusija ce prvom prilikom priznati Kosovo za priznanje ruskog krima od Strand zapada.
strane
Kao prvo Nikolicu, niko te i ne zove ni u NATO ni u EU. Prezivjece oni i bez tebe. A kao drugo, neces ti u NATO, ali zato hoce NATO u kolijevku srpstva. I malo je sto su vam se dovukli Amerikanci, Nijemci nego imate i HRVATE u sastavu tih snaga na Kosovu. A ti mi pokazi vojnika iz Srbije u Hrvatskoj ili na Kosovu. Zinuli ste na cijeli svijet 1990.g.(Srbija do Tokija) a sad vam se ustase kurche po Pristini. Prc Milojka!!!! A ti isti Rusi su podvili rep i otisli s Kosova, jbg ne isplati im se.
@Integrator Slobodno se tjesite. Da je to tako mogli ste vi to Kosovo i skuplje da prodate, nego ste s Kosova otjerani poput kakvih derana koji su komsiji razbili loptom prozor. A sto se tice nasih postotaka, cetvrtina... ne sekiraj se ti za to! Vojnik iz Zenice ode u Banja Luku sa zastavom BiH na ramenu, bez problema! Hajde ti stavi 4C pa otidji u Prizren! Nece moci, ne daju oni sa sahovnicom!!!!
Hahahhaa joj komedije hahaha,cuj zahvaljujuci istoriji hahaha. Ovi servi su stvarno cirkuz od naroda haha, kojoj istoriji onoj pravoj po kojoj ste cigani i osmanski najveci poltroni ili drugoj ovoj kojoj gurate zadnjih 100 godina sto vise i ptice na grani znaju da je laz? Joj servi i istorija hahah sto se ismija majko mila
Hahah ti stvarno ne hodas. Oslobodi se okova bolesne propagande i malo putuj, pa obisao sam tu serviju cijelu i vidio kaksv zivot zivi 90% ljudi. Tacno bi samo udjeljivao markice kako i prilici. Majke mi ja ne znam u kojem vi svijetu zivite i jos mislite da zivite bolje nego neko haha. Od smrada alkohola i bjelog luka izgleda sve vam zamagljeno