Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahha sta ce on biti kar hordje brani kosovo kog je momcilo izgubilo ajde makni se prema evropi neglupiraj se i dalje dzubre bolji je bio tadic bili smo blize EU nego sad idemo unazad.
Ko zna sta je onaj Stefanovic dogovarao sa Kosovom. Polako Nikolic to obelodanjuje i pocinje sa pravim stavom.Svaka vam cast.
Pokreni to pitanjei resite vec jednom taj haos oko Kosova. Mnogo ljudi ima poverenja u vas, i mislim da ga necete izneveriti.
REPUBLIKA KOSOVO !
Kad je nesto dobro doslo od Srbijanc za Srbe,od Karadordevica i Jugoslovenstva(naoruzavanja Uj.kana i Mudz.osa i oduzimanje oruzja Srba pa nadalje do potpunog razbijanja Srbije) preko Alije (oca Bosnjaka ,sve ostalo reci je suvisno )do ovoga.Tadici je Albancima vec dao na mala vrata,samo jos Srbe nije pocistio vec ih je ostavio Sip.tarima kao donat.ore organ.a ,koji su dosad ionako od kraja rata pob.ili dve-tri hiljade ,pardon Srpska djeca su poc.inila gen.ocid nad Alb.ancima pa su se ovi branili ,secam se jos poklica od poTur.aka ,ko u Sre.
Srbijanci su izbrali pravog predsednika, koji ce napokon da se bori za njih.
ja voljim ovaj covek. on ce da donese skroz nezavisnost za kosova sa svoji strucni i mudri potezi. mnogo bre dobar covek.
Podrzavam Nikolica, sto ima ovakav stav da brani svoju zemlju i ujedinjuje je.
Svaka cast za Nikolica Novog predsednika. Pravi je to covek koji ce braniti nase interese a ne da gleda samo sebe.
ja podrzavam vodecu uljogu nikoljica u ovaj slucaj. to ce bit mnogo dobro za sve. maljo mi je zao koljege srbi zbog ovo ukljucivanje od strane strucni covek.
Covek koji je spreman da se bori za svoj narod i za svoju zemlju, koju voli.Napokon pravi covek na pravom mestu.
Da je neko drugi na tom mestu, predao bi Kosovo odmah, bez borbe nbez icega, a onda bi se to krilo od javnosti.Ovako svaka ti cast Nikolicu, sve obelodanjujes, sta su radili, a i sam se boris javno za Kosovo.
Svaka ti je nas mestu Tomo, samo napred guraj i bori se za svoj narod i zemlju kao sto to vec radis.
Tako se to radi, pokazi svima kako se vodi zemlja bez lazi i obmana naroda.