Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudo nisi reko da te vouaju u autu od zorana dzindzica.
sto si zatvorio miskovica??misko bi ti tri blinda kupio za novu godinu ha ha
jebo vas on.
Jedino te mogu ubiti isti oni što pobiše omladinu u Peći t.j šestoricu srpskih mladića u decembru 1998.g. pa za to optužiše albance.Istina ipak na vidjelo izađe i izgleda Tomo tebe i tvoje eroje najgore tek čeka!!!!!
i srpski narod je siromašan moj predsedniče
Eh jebiga Vojvodo ! KAd si se vozio iznad Sarajeva u šešeljevom džipu sa PRAVOM mrtvačkom glavom na haubi na kojoj je bio UN šljem, ONDA TI NIJE NIŠTA SMETALO ? Samo maljutka, vidi video na youtube !
FAHRO, daj priskoči čovjeku u pomoć sa svojim BLINDIRANIM voznim parkom ! A nisu mu ni bebjednjaci NEKI ! :)) --- NAkon toga očekujem poziv da budeš član vlade Srbje ako ti se BiH ne sviđa. Znam, ima već bošnjak RAsim Ljajić, ali razmisli. Samo tržište Srbije za Avaz bi te napravilo magnatom. Plus varijanta sa destabilizovanjem Crne Gore i uvođenja Putina u medijski prostor :))))))) To bi te moglo napraviti najbogatijim u Evropi.
Smradu k'o ce prljat ruke od tebe ...Toma diploma zvani..(cetalj)...!
A ti si ziv.....ja se zabrinuo, dugo o tebi niko nista ne pise :D
a koje je auto u pitanju?