Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecinu nas u tim susjednim drzavama zaboli cosak deznog uha i za tebe i za Srbiju sve dok se ne mjesate u unutrasnje stvari nasih drzava ... a vi to konstantno radite. Takodje ima podosta onih kod kojih ste se zaduzili i to u krvi a to se braco na Balkanu ne zaboravlja. ps. posto diplome ovih dana?
@drinsky1 nevalja ti ta droga mjenjaj dilera
@MuslimBosniak ti si pravi musliman bošnjak
Inace BiH i RH su uvijek nesto htjele preko Drine zato su stalno napadale srpske gradove...i ovaj famozni tzv. "Gradjanski rat"...koliko je srpsih gradova stradalo u tom ratu od ruke BiH ili RH? Posto je gradjanski onda se predmnijeva da su sudjelovali gradjani jedne drzave, u ovom slucaju Yuge i da se vodio na teritoriju te iste drzave...mora da je ovo neki nebesko gradjanski rat koji se prvi u povijesti nije vodio na cijelom teritoriju jedne drzave, vec uglavnom u BiH i RH...vozi stari, takve danas jedemo za dorucak
Ko te jebe?
Oni napreduju😄😄😄
Manji entitet penzija 150?KM ..Dinara nema jer je Država BIH a Federaciji preko 300,-KM.. Koji vam dokaz treba da manji entitet je do zida doveden ekonomski a mudri moj bake sam pustio neškolovanu nacionalističku bagru da vode..I sami sebe uništili..
@drinsky če bit prvi koji se zavuče i predit nickname u dunavsky..ako bude mogo..haha.koji si ti kreten u pi.materinu
Ovaj je gluplji i od kirbasa..
Samo vi gradite svoj uspjeh niko vam ne brani. Kad treba prodat Srbijanske proizvode u Bosni onda smo vam dobri.Tada ne pljujete po Bosni. A kad treba podmetet klipove u destabilizaciji Bosne tu ste prvi.Pometi te svoju avliju a mi čemo svoju zajedno sa sva 3 naroda i narodnostima kad tad.
Upravu je nema šta. Zavidim kako narod pola hljeba il hleba kupuje a nema za čitav. Kamoli biftek itd. A mi svaki dan to imamo hvala bogu..
....ovome inace komsija i rodjak pisu govore, imaju makar osnovnu zavrsenu:))))))))))))))))
mora napredovat kad je ti vodiš hahah nisi lektire pročito od trećeg osnovne
......napreduje u dizanju tenzija, bravo glupane tako ste i 90 tih godina :)))
Svak gleda svijet kroz svoju perspektivu - to sto Srbi mrze cinjenicu da postoji BiH i sto im prosperitet BiH smeta ne znaci da svi drugi tako gledaju i na Srbiju. Bosnjaci nisu Srbiju napali kako bi prosirili granice i napravili veliku Bosnu 'etnicki cistu' tu bolest Srbi imaju, mi je nemamo. Hrvati su pokusali iskoristiti priliku te agresije kako nebi sve pripalo Srbima ali kad su skontali da Srbi ionako nece uspjeti onda su se pridruzili nama. ipak ima ustasa sa rukama krvavim Bosnjacke krvi
@bentoverbutt Procitaj sta majke ti, kako ste tako glupi. Procitaj ustav RBiH kad je priznata kao nezavisna drzava. Pogledaj kakva prava su ti bila obezbjedena i gdje tu ima ikakve islamske drzave. Procitaj Islamski Deklaraciju pa ces skontati da to nema veze sa RBiH i tim procesom. Alija se borio za demokratiju cak i stranku tako nazvao Stranka Demokratske Akcije i ti bubas o nakoj Islamskoj Drzavi. Oslobodi se tog kompleksa i straha od muslimana, imamo mi preceg posla, a nije svak kao vi
Ovaj vesla sislao. Dobra stvar je da se zadrzava na srbiji, al ipet mu je govor da komsije zele da napdbu srbiju. Pa stoka nikad pameti da doddje.
Smrdo oslobodit ces ti jedino beogradskimpasaluk. I to cemo vam dopustiti da zadrzite al samo pod nazivom beogradski pasaluk, moze i arapski pasaluk jer ipak arapi se da kupe beograd. A slobodno krenite. Ima vas, hrabri ste ipak ste se pokazali u prethodnom ratu sa svim onim naoruzanjem. Da vidimo kako cete se sad pokazati u ravrnopravnom omjeru. Iako vas je sa smrdama preko drine vise nema ko da vas se boji. Samo krenite ipak ste 95 bili spremni da idete preko drine nije nikakav problem da vam tu zelju jos jednom ispunimo. A ovo sto kazes da cekate jos konu godinu pa i tako ste manjina za koju godinu vam jos milion fali albanci ce vas aslimilirati dijelom a dijelom cige oko uzica. Zato negdje kakav mozak nadjite sto prije pa uzmite da lamfate.
Ono kad ražalovani vojvoda zacvili.
@drinsky1 A, što mu oduzeše titulu ?
@drinsky1 Auh brate !! Pa onda nema ni bune protiv Turaka. nema hajke, nema ništa.... džebana jok.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ti vucko i dodo carobmi trougao jedan pusi drugi guzi treci ga prima ti si treci
Svi vam zavidimo u p.m.