Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja steta. Hhahahahah Je*e se Hrvata sto Srbija nema mora! Ma kakva da je, Hrvatska je 3-4 puta bogatija od Srbije i ima ono sto Srbija nece imati ni za 20 godina.
A sto se tice "Kitarovicke": Predsjednik Hrvatske je svakako smijesna uloga jer gotov da nema nikakve bitne ovlasti. Bitan je premijer, kao i i Njemackoj. Hrvatska nije prezidijalna nego parlamentarna demokratija, tako da je predsjednik u Hrvatskoj (u BiH isto tako) samo trosak.
@Monte Kao vlasnik firme znam da BDP nema odrast na kupovnu moc stanovnika. Bitan je standard, a ne visina BDP-a! Glup primjer: Ako proizvedes u Kino Porsche od 100.000 Eura sa robotima, a u prosjeku za 1 auto ti treba 1 covjek jer je sve automatizovano, onda je BDP 100.000 Eura po glavi stanovnika, a plata jednog Kineza je oko 200 Dolara! STO SE TICE STANDARDA: Htio ti to priznati ili ne, Federacija BiH je bolja od Srbije. Imamo vece penzije, vece plate, manje cijene, veci BDP po glavi stanovnika (samo za tebe), vece investicije u 2014 godini u ingastrukturu nego Srbija, gradimo godisnje vise kilometara autoputeva, imamo po glavi stanovnika 3 puta vise turista. I jos nesto: imam 6 radnika u Beogradu gdje sam jako cesto! U prosjeku je Sarajevo standardom ZNATNO ISPRED Beograda. I to ne kazem jer nisam nikad bio, nego jer sam svake 2 sedmice. Mozda da nas posjetis kod Autokomande?
Oddjebbi u skokovima, ččeettnniiččki smmradu! Donedavno si se učio pucati po ranjenoj Slavoniji, bocom rakije u rukama i zadahom smrti iz usta... nemoj mi sada glumiti europejca, ni ti ni Vučić koji danas u Briselu prolazniku dobaci na sav glas "Živio, Šešelj, bravo Šešelj!" Drskost koja ne poznaje granice. Gadite mi se.
sve prece od preceg
Još jedan od bisera u nizu T. Nikolića, "srpsko kuče", a da ne govorimo srpskom mačetu.
moram kontaktirati kinološki savez da mi objasne ovu vrstu pasa, vjerovatno se radi o srposkom dugobradom besposličaru.
VUCIC ide na inauguraciju! Ovo ne moze biti gore po domacina....Buahahaha.
jojjjj Tomo koju ces milfu profulati
Balkan says: ok whatever
ma išao bi on ,ali je zabrinut da se to Voji ne bi dopalo :)
jest lijepa zastava nisam ni primijetio da neki ciko stoji pored nje
e nek si ti nama rekao...bravo..ajde sad marš u tri pizde materine
Naravno da sljedbenici fašističke Dražine politike nisu i nikada neće biti dobrodošli. Oslobodili nekoliko sela a nemaju niti jedne značajnije bitke u 2. sv. ratu protiv fašista kad su to sami bili, a bili su kukavička vojska poznata po masakriranju civila, naje_ali na Lijevče Polju 1945. (drugo Kosovo), na*** 1995. opet, cijeli rat ih naoružavali Nijemci i Talijani, rekordno popušili kraljevinu 1941. u cijelih 12 dana (sa kraljem herojem), Nedić teški kvisling, prvi ili među prvima Judenfrei grad u Europi (BG), logor Banjica (23.000-80.000 pobijenih), logor u Nišu (30.000) itd itd.
Ma strasno, Kolinda ce se nasikirat skroz sto joj takav uglednik poput Nikolica nece doci na inauguraciju. Pa i ne treba doci, nije korida nego inauguracija predsjednice jedne EU drzave.
AKO NIŠTA ONO BAREM NIJE LICEMJER KAO OSTALI!
A ja lijepe slike..Tomo i zastava..
Dobra odluka, poslije "trećeg entiteta" ne bih ni ja otišao. BTW, zipa zastave na slici.
"Treci" za Hercegovce? Lol A sta je sa Hrvatima na potezu Sarajevo - Travnik - Orasje gdje ih zivi duplo vise nego u Hercegovini? Ja sam za treci, ali da glasaju svi BiH Hrvati! Kada bi SVI obi glasali, za Treci bi bilo mozda 25-35%. Kao da bi Hrvati iz Zepce dopustili da Hercegovci budu "veci" Hrvati. Hahhaah Doduse, kod nas je bitno ko je sta. Balkan je ovo.
Marine ne kaki kad voz stoji. ;-)