Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
staljo mu poslo sol i reko vidi koliko nas je hahah a on njemu fafarone i reko nema nas puno al smo ljuti ko fafaroni HAHAHHAHA najjaci svih vremena !!!
On da je htio da uzme sve, kao danasnji politicari, znalo bi se... eh zato se ne zna:)
Ostale je između ostalog i bruka zlata deponovanog u švicarskim bankovnim trezorima.U pitanju su stotine kilograma u polugama...
Imam povjerenja u novu Vladu u Srbiji da ce rijesiti i zatvoriti ovo pitanje koje dugo stoji otvoreno!
Vjerujem da ce Srpska Vlada u skladu sa propisima i zakonom utvrditi sve pojedinosti oko zaovstavstine i rijesiti taj decenijski problem!
Raduje me novi kurs politike Vlade u Beogradu! Po svim pitanjima, ophode se veoma odgovorno i ne beze od resavanja problema...
Nova vlast u Srbiji pravi vrlo dobre poteze... Svako ko nepristrasno posmatra uvidja promene!
Kao politicki posmatrac ne mogu a da ne istaknem da je Predsednik Nikolic postavio veoma ozbiljne i strucne ljude u svoj kabinet, poput uvazenog profesora Antica!
"Antić je rekao da je sada najzad došla vlast koja želi da se primjenjuju zakoni i da će se u ovom slučaju primijeniti pozitivno pravo i zakon o nasljeđivanju" Potpuno podrzavam ovakav stav srpskih vlasti!
Kao sto je Profesor Antic i rekao prvo ce se sve utvrditi a potom ce se iskljucivo primeniti zakon u tom slucaju...
Oliver Antic je vrlo ozbiljan covek, ugledni profesor Beogradskog Univerziteta i nije ni cudo sto ga je Predsednik Srbije, Tomislav Nikolic imenovao za savetnika!
BRAVAR je bio BOLJI !! nistemuni do nožnog prsta
Druže Tito ubolo te june, Skidaj šape sa kraljevske krune. Znate li iz koje je ovo pesme ? Ovo je bila pionirska zakletva u Srbiji za vreme SFRJ.
vala se ovaj Živko Jošilo izasra ko da je sam on u Sarajevu živio,sikter tamo
DRAGI DRUZE TITO . I TVOJI SU KRALI ......ALI SMO I MI IMALI . . A OVI SADA KRADU . . .A NAMA NE DADU . . .NEKA TI JE LAKA HERCEGOVACKA ZEMLJA . . TVOJ PIONIR HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
hoćete na silu da ga napravite lopovom...ON JE NAJVEĆI SIN OVIH PROSTORA IKADA ROĐEN...vjećna mu slava i hvala
DRAGI DRUZE TITO,OPET SAM PROLITO . . ZATO KAD TI ZA RUCK NUDE LECU . . .ZAHVALI SE . . .RECI NECU !!!!!!!!!!!!!!! VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE