Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Mostaru kad vjetar puhne, odnese, i sta valja i sta ne valja.
strasna oluja
Ode fokus u k...😂
Bas su mi ovi lijepi snimci. nekako ih sa srcem gledam.
dok u bih ima idiota kao sto si ti koji se raduju tuđoj nesreći, nema nafake za nas...
@7edmicas A sta ti zaboravljas sta su oni sve radili u BiH, trebali bi ti ponoviti u tvojoj kuci ta zlodjela koja su uradili, ja dobro znam sta pisem u prethodnpm komentaru kao i u ovom komentaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klimatski neobična godina... ovo ipak treba da nas podsjeti na nemar prema prirodi i gradske urbanističke idiotluke podstaknute neviđenom pohlepom ...Nema odvoda koji mogu tako efikasno prikupiti atmosferalije kao zelene površine. Sarajevo teži da bude potpuno zaliveno betonom i asfaltom... Zgrada na zgradu! Tibra je mogla nastati samo u Sarajevu. Ni u Rudom ne bi dobili fozvolu za onakav "nukleus".
@SasaMatic Funkcionalno nepismen čovjek je onaj ko "čita i piše" ali ne razumije napisano! Trebamo se truditi da "PROČITAMO" a ne da čitamo!
prvi dio projekta"Beograd na vodi"
@rarara pogodili jedan komad grada eno slave bilo na cnn
specijalni g14f8 Ledo haha
Sad ce osuti negativni komentari,dok se isto i nama desava :)