Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusim kurceve povoljno!!! Idem i po kucama!!!! BiH4EVER :-))
@ pipo: mama ti hoce cijelog.. njoj malo dopola, :pp eno ti ovaj livno pa ga njemu tjeraj.
@arni >trebali su to oni drugacije urediti s vlastima u bih nek ima daju dol kraj >granice sa crnom gorom a nek uzmu neum prvo taj dio do granice sa crnom gorom je vezan za trebinje i RS. U tom dijelu zive i obitavaju i uzgajaju se najekstremniji dio vlasko-slavenske populacije. I Federacija ne bi mogla imati izlaz na more na tom dijelu. Drugo BIH ima 21 km obale i ako bi davali djelove duzine 21 KM to bi oni morali predat i cavtat najvjerovatnije.
Jeremy, jahrane, hos dat guzice malo? Samo cu ti dopola alaha mi.... BiH4EVER :-)))
Kupio sam si nove tange!
Ako nece BiH ovo da srusi silom, srusicemo ga mi u ime BiH. Imamo nacelan dogovor sa ministrom odbrane Tarikom Sadovicem. ;)
BiH treba luku u Plocama, a Neum vala nikome narocito ne treba. Da su pametni fino bi se zamijenili i mirna Bosna.
@ arni: pa kifla-drzava.. to ti je.
kakva je to drzava gdje moras prolaziti kroz drugu drzavu da bi dosao u neki njen dio - hoces iz splita do dubrovnika moras proci kroz bih ccc. trebali su to oni drugacije urediti s vlastima u bih nek ima daju dol kraj granice sa crnom gorom a nek uzmu neum
@ kjafir: nick ti i pristaje pos.rano vatikansko govno...uvuci se u cmar njima kao i do sad sto ste radili. poturite guzu i prodajte oceve za malo zemlje, bijedo bijedna. da vam shepavi shaban nije dao zemlju - nikad je ne bi ni imali. a sto \"seljakluk\" spominjes: pa za vas su sokolac i durmitor velegradovi kad vidim vashe snashe u crnini smrdljive, skutorke, babetine one. a ni vi niste nista bolji sa svojim primitivnim obicajima. bijedo bijedna. glumite gospodu a narod vam itekako gladuje.
@kjafir. Pogledaj realno, mi nismo poturceni\' nego smo samo prihvatili Islam. Kao sto i ti nisi \"popapchen\" ili poitaljen ili Pravoslavci,nisu po-grcheni,nego smo svi primili veru od \"nekoga\". Jedno je veroispovjest a drugo je divljastvo i rusenje svetih objekata,mostova,spaljivanje ljudi u kucama,silovanje! A kasnije jos velicanje tih dogadjaja.
kad vec hvalis tudje konje , naravno, ako mislis na graditeljstvo iz turskog vakta,...reci nam sta ti licno mislis, CIJI JE MOST I KO GA JE GRADIO......onaj u Mostaru recimo, i cime je gradjen.????? sam nek je tursko odma valja,....zlatno hehehehehe mamicu vam poturcenu izdajnicku.
Juce sljegli sa litica Vrgorca,... ko da oni znaju sta je most i arhitektonsko djelo staro 500 god:)))
A Boze sacuvaj me od Hrvatskog seljakluka i primitivizma, kad samo pomislim koja su dalmatinci fukara, odmah mi se smuci vase more...Najdete se bijelog hljeba od bosanaca u toku sezone...Koja fukarijaaaaaaa:))) hehehe
Moj graditelj Sinan! On ce vam izgraditi most,pod uslovom da ga ne srusite,kao u Mostaru!