Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce tek biti na utakmici Srbija - Hrvatska ne zelim ni da zamislim!
pa yebo majku, ima li ijedno mjesto na planeti Zemlji gdje ovi velikosrbi nisu belaj napravili i zakuhali...
U pitanju su crnogorci ne drzavljani Srbije.Ovi momci nisu iz Srbije
Albanci iz Skoplja su izboli dva decka iz Podgorice samo zato sto su nosili dresove Srbije. O kakvim velikosrbima ti bulaznis?
@Crnogorka Tebi treba kite malo da dodjes sebi!
Inace kad je dolazila siptarija u BL na rukometnu utakmicu(poslije je sve dezinfikovano dje siptarija boravila), manji od makova zrna, napadaju kao i hrvati ,samo kad su u coporu, njih 50 na jednog, uglavnom starca, zenu i djete
Mladen Bosnjak - \" Treci entitet je tu samo kad je Milorad Dodik ugrožen\" www.youtube.com/watch?v=eT0x FNDCNac
srboše,a pogotovo ove krekovane crnogorske pravoslavne četnike. srboši su se uvijek furali da su oni RUSI BALKANA i da mogu da rade šta hoće,ali više nije tako.Ostao im je još samo alkohol iz dućana i jeftina cigara. TO JE srpska PERSPEKTIVA!!!
siptare po..kl-ati
popustite siptarima i vi kao sto im popuse vasi \"junaci\" glupaci u skoplju
Makedoci, ubite boga u njima!
siptari smrde ko pokvareno jaje, treba ih sve potrovati a posebno zene i djecu
Jeste li svjesni pametnjakovici da su sipacka vanago okupirali pola Makedonije i pola Skoplja je njohovo ,ovo su sukobi sipaca i navijaca iz Srbije !
eto to ti je kultura nasih naroda, balkanaca...da su FIFA i UEFA pametne diskvalifikovale bi sve balkanske zemlje, pogotovo ex-YU....i svi mirni!
Hvala Bogu, sreca nas neka posluzi pa mi ne budemo u grupi sa ex-Yu zemljama....krv bi se prolila imam osjecaj...ko sto ce se nazalost i prolti kad budu igrale Srbija - Hrvatska.
Sejo jadan nemoj tako o Aljbancima, ljutice se hrvati, vrijedjas im bracu Šiptare.Eljitno drustvo :D