Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li se iznajmiti ovaj pajdo...da ga posaljemo u parlament?
da nije commijev decko nema ga od juce
Dario Popovic nije Srbin i on je stranac...sin Davorina Popovica pokojnog. Dakle bila su 3 stranca.
sigurno nije položio ispit iz anatomije pa se raspizido sto ti je multietnicki beograd
nacionalnost - narkoman
Sta ste zapjenili ko psece ludilo! Najgluplji komentar mi je "tipicno srpska posla" pa manijaka imas svuda, i to nema veze sa nacionalnoscu. Beograd je po tom pitanju cak mala maca u odnosu na jos vece gradove. Kakvi su onda Amerikanci nakon svih onih masakara? I u Sarajevu se svasta desava pa to niko ne povezuje sa muslimanskim poslovima, manijake u zatvor i cao. Inace, ono sto BG nudi za novu godinu je iznad prosjeka, da nije ne bi toliko stranaca dolazilo svake godine. ;)
to ti je kad previse igras counter-strike :)
istina je ono 4 C na grbu im znaci SRBIN, SRBINA, SECE, SEKIROM ostalo jos od vremena karadjordja petrovica kada ga srbin sekirom posece. A sta znaju primitivni barbari krivoslavni osim za klanje ubadanje kao sto vidite nevinog naroda "junacine" serbskije sto nisu bili junaci u oluji i sana 95 nego bjezali nisi ih mogao stici ili te junacine 1999 pred natoom e da zna svijet sa koga mi imamo preko drine bacio bi na njih 10 atomskih bombi
ma najbolje je u stanu proslavit novu a Beograd je inace prelijep grad i zasigurno bolji od Sarajeva prvo trebamo pomest smetlje svo ispred svoji vrata pa sudit o tudjima ;)
tipićno srbski
srpska varijanta Jokera...
pa isto je ovako jedne godine bilo i na beer festu ne sjecam se jesul safatali lika mozda je isti jb te
ajoj tuge!nije imao bombu pusku i to?ajoj moja sucut!
Pogledajte koliko je incidenata bilo sinoc u Sarajevu prije nego pocnete pljuvati po njima.
Dajte vi što se "naslađujete" sa ovakvim vjestima ... pa stvarno ste bolesni ... Razmislite malo šta radite... Šta ste se u zvijeri pretvorili ... Hajmo rješavat svoje probleme, zašto da se smijemo tuđim !? E svašta !
Ma jašta .. najveći grad ... najviše budala ... tako je to ...
Sigurno je neki Zukorlicev pulen otisao po zadatku da osujeti docek cijafirske Nove Godine !