Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka grade, neka jeebu mater. Gradili bi i mi da smo u njihovoj situaciji.
govna!
eh, ipak će biti bauštela? oooooooooo, mašala!!!
Više meni šteti novogradnja po BiH gradovima.... gledam novogradnju gdje i šta prave....e to vam sranje.... Naravno BiH građani su toliko nepismeni da ne vide šta im se dešava pred očima a seru po nekom mostu koga neće nikada ni vidjeti ni koristiti (većina BiH građana) Zato zapamtite, veći vam je problem domaća građevisnka mafija koja prodaje i pravi loše zgrade na koje ni golubovi neća da slete... pune svoje džepove milijonima, a usput vrše urbicid... ovaj most neće uticati na nikoga iz BiH, prestanite se ložiti i širiti laži patriotizam !
Bosnjo nema, ali bosanac ima. I da Srbin iz BL ima grad na moru kao i olimpijsku planinu. a ti prestani tisra iz daljine, dodji u BiH pa prosipaj mrznju, neces dobro proci, bar ne u vecim gradovima. Sel.jacina.
Bosnjo nema, ali bosanac ima. I da Srbin iz BL ima grad na moru kao i olimpijsku planinu. a ti prestani tisra iz daljine, dodji u BiH pa prosipaj mrznju, neces dobro proci, bar ne u vecim gradovima. seljacina.
Ko uopste pita Bosnjake sta? Vi cete nekom braniti da pravi most? Normalno je da se jug drzave poveze sa ostatkom zemlje. A Hrvati se i u Neumu vise pitaju od Bosnjaka, tamo su Hrvati skoro pa stopostotna vecina, i to je njihov grad, a to sto Bosnjo misli da ima more to nikog nista ne zanima. :) Ne postoji nikakav bosnjacki grad na moru. To je isto kao da Srbin iz Banja Luke kaze da Srbi imaju more u Neumu. Cuj molim te, Bosnjo i more, hahahaha
Bosnjo nema, ali Bosanac ima
Najbolji će biti onaj gdje je mafija odavno već pokupovala zemljište, tako da se ne odustaje od projekta.
boli me uvo za gradnjom mosta,svakako se najavljuje globalno zatopljavanje,treba bjezati od od obala....
Ja mislim da u vidu eurointegracija zap. Balkana treba Jonsku autocestu izvesti u zaleđe Neuma, to jest preko Metkovica, Capljine, Stolca, Ljubinja, do Trebinja, i onda jedan krak za Dubrovnik i Cavtat, a drugi krak od Trebinja prema Herceg Novom i Crnoj Gori)
....danko.marin...... sto to ti sad spominjes Aliju i zlatne kasike I DA JE NEKOM ISPRAN MOZAK STO NE SPOMINJES TUĐMANA KAO NJEMU NIJE ISPRAN MOZAK I NJEGOVIM ISTOMISLJENICIMA KADA JE HTJEO DA BOSNA I HERCEGOVINA VISE NE POSTOJI PA BI SE ONDA GRADILO KAKO GOD . JA SAM ZA TO DA SE RIJESI SVE DIJALOGOM DVAJU ZEMALJA A NE TOM PROCOM DA NIKO NAS NECE PITATI DA JE TAKO DAVNO BI SE POCEO GRADITI A KOLIKO SE RAZUMIJES U POMORSKE GRANICE VIDI SE DA TI JE NEKO DAO 14 KM DA TO PISES . ZNA SE DA PO ZAKONU BOSNA I HERCEGOVINA JOS PUNO DUBLJE U HRVATSKOJ MORA IMATO OBEZBIJEĐEN IZLAZ NA MORE I NEMOJ MISLITI DA JA BRANIM ALIJU SAMO BRANIM SVOJU DOMOVINU.
Misljenje skromnog Bosanca: Peljeski most je velika glupost, prosipanje para. Mi smo im vec dali pravo da ggrade auto put kroz Neum, i zasto komplicirati sa mostom? Sta kad BiH udje u EU, onda ce most pogotovo izgledati glupo. I jos, ako zelimo nauciti nesto od historije; mi (Zapadni Balkanci) ne vodimo previse racuna o uklanjanju opasnih gradjevina. Ovaj most za 50 godina bi prestavljao problem, jedan zemljotres ili pijani Rus na jahti bi ga pretvorio u beskoristno ruglo na Jadranu.
Most neće ugrožavati teritorijalne vode, nego teritorijalni zračni prostor BiH.
a to je onaj isti zracni prostor nad kojim kontrolu dile hrvatska i srbija?
ahahahahhahaa, ova je dobra !! LIKE!
Ma ništa od tog mosta, naše komšije malo sada demonstriraju silu, hoće reći mi smo sada u EU. Umjesto da nam pomognu gledaju i ono malo mora da nam zatvore.
Od tog mosta nema nista, to su samo gluposti koje trebaju da malo se dignu tenzije, ali toliko je razloga da taj most nikad ne zazivi.Prvo finasiranje takvog objekta iziskuje ogromne svote novca, drugo administativni problemi (onemogucenje BH ulazak vecih brodova).A Kao cetvrto, taj most iako bi se izgradio cesto bi bio zatvaran za vrijeme bure, i nepogoda.Tako da od tog mosta nema nista, taj je most trebao Sanaderu u predizbornoj kampanji da bi se domogao glasova svih onih nacionalno nabijenih hrvata, posebno BH hrvata koji gledaju kako da ucine lose svojoj domovini ''nek u Zagrebu pada kisa a u mene vjecno susa bila''.
Bilo kako bilo, tvoja ironija koliko god bila tacna, ova zemlja nece zauvijek ostati neiskoristeni potencijal, po medjunarodnim pravima o pristupu moru, Peljeski most se pravit ne moze.A to da li ce flote nosaca aviona imeperije moci proc ili ne ta ironija nece pomoci da se izgradi taj most koji je skup, nerentabilan i nikada nece biti izgradzen.U Hr para za to nemaju i ovako su duzni i Bogu i narodu, u EU su taj most stavili na ''čekanje''.Koridor kroz Neum i to je jedino realno i moguce.
Most je od prije poznat policiji, tako da mozete nastaviti sa gradnjom!
Jeste više naporni s tim mostom. Gradite ako imate pare, šutite ako nemate. Svaka dva mjeseca 'blah blah Pelješki most blah gradit će se blah neće blah'. Da vam je izgradit ali na havu.
slazem se. mislim da ovi iz eu ne vjeruju hr politicarima jer DOBRO znaju sa kim imaju posla.
Ratko je tenkre :-)