Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo moraju da ispune uslove iz mape puta 5+2 pa onda mogu da podnesu kandidaturu :)
To nista nije izmisljeno,sobrirom da se svi navodi potpuno poklapaju sa koreknoshcu,stvarnosti i istinito,ali se samo postavlja,pitanje i veliki [?] da li bih \"REPUBLIKA SRPSKA\"uposte prestala na bilo kakvu soluciju i razgovore po pitanju toga,sobzirom da je sve do sada pozitivne radnje licno sama poduzimala i kvalitetno odradjivala,tako da neki ciljevi i interesi sa strana,i neciji snovi apsolutno ne dolaze u obzir ! Najpametnije je sam raditi,sam pasti i sam sa ozlediti [bilo lose ili dobro]samo je licna stvar i nista drugo ! Niposto nedozvoliti,da bilo ko i kako ulazi u sporazum i sastav\"REPUBLIKE SRPSKE\"Svakom susedu sve najbolje u zivotu i radu i nista drugo! Zivjeli svi \"RAFINERIJA u Srpskom Brodu,kao i svi ostali \"resusi\" RS-e !
Nisu samo Brodjani tog misljenja, tu su za samostalnost Dubrovcani, Dalmatinci, Slavonci i....da ne nabrajam,koji nikada nisu bili u sastavu hrvatske drzave koja se \"sirila\" okoli Zagreba do daleke Podravine, a kao Hrvatska se pominje kroz tisucugodisnju historiju samo kao pokrajina Mletacko-Talijanske i Austro Ugarske monarhije-carevine kojoj je pripadala, a i danas bi to bila da je Srbija nije uz pomoc saveznika rasparcala i Hrvate oslobodila ropstva- i ne samo njih, jer su Srbi kumovali i raspadu Turske carevine, te zbog \"TIH GREHOVA\' danas ONI nemaju prijatelja u Evropi i sire, jer je migracija izmesala narode koji i TAMO DALEKO PAMTE ZLE- ALI JUNAKE SRBE I MALU SRBIJU !!!......???
Evo javise upravo na FFH da je i Frankfurt podnio zahtjev za prikljucenje rs!
Kako javlja glas srpski i Berlin je izrazio zelju za prikljucenjem rs.To je vec 153. zahtjev u posljednja dva dana za prikljucenjem rs.Kabinet duhovnog i vjerskog vodje efendije dodika radi non-stop na razmatranju zahtjeva.U ponovnu proceduru uzeti su zahtjevi Stokholma,Rima,Moskve,Singapura,Londona......
Da zelja je da se pripoji RS-u ako se na Dodikovu kucu, auto i helikopter stavi sahovnica a u ofis slika Gotovine :))))
dodiče, dodiče, sram te bilo što zakuhaješ
Boze, na sta su sve ovi genocidni spremni sa svojim lazima.
dodjite dodjite... taman nam bosni i hercegovini fali jedan veliki grad :)