Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije fer da besiktas igra 2 utakmice kuci protiv partizana
Srbi su definitivno dronirani..
I to su huligani
udri autobus ... to se zove hrabrost i junaštvo ..,. aferim
Fakat ove poturice postale agresivnije i od četnika i od ustaša, entitet za normalne ljude sa pravom na otcjepljenje!
uzas, zasto su morali da divljaju, grozno, samo stete ugledu svoje zemje.
Pa ne kakite više, uvijek turci prvi počinju jel. cccc
bas je zanimljivo vidjet kako neki komentarisu podrsku Turaka BiH ..srbi omalovazavaju Tursku a kunu se u "majku rusiju" a ni mi Bisanci nista bolji nismo ..a u biti ..ebe se i rusiji i turskoj za balkance samo interes je vjecan...zato balkane probudi se ! niko nama pomoce nece sve dok sami ne rijesimo nase probleme ...friske i stare rane zaljecimo..za jedno 50 godina ako se do tad ponovo ne zarati...
Samo si postavite pitanje kako bi izgledalo da vam neko udje u stan i polupa sve!? A naravno to bude jedan od bivsih vlasnika tog stana, pa kaze: kad sam ja tu zivio!
Braco iz besiktasa kaznili ste svoje praunuke sto su izgubili toliko ratova.
Albanska avijacija I turska pjesadija, ko nekoc janjicari I spahije...srbija izdronirana
da ne zaboravim.. Cestitke R.Kosovo za prijem u MOK, sretno u Riju 2016.
@ kara-njenina : daj pichke pa cu razmisliti ;)
vidi bolesnjaka sto vape za starim vremenima kada su njihovi turci vladali. fuj bagro
Vladali su i Srbijom da se razumijemo, da nije Turaka sad ne bi bilo vas da se razumijemo...
DIVLJACI I JEDNI I DRUGI
To samo da podsjete male četnike ko je gazda i ko je to bio vazda.
jesu ih poderali ko Mozart kajdanku hahahah
Pranje ruku sapunom jedna je od najučinkovitijih i najisplativijih mjera prevencije proljeva, upale pluća, meningitisa, žutice, crijevnih bolesti, dječje paralize, respiratornih infekcija, gripe, šarlaha, gnojne angine, difterije, kao i infekcija uha, oka, usta i kože. Pranje ruku smanjuje 45% slučajeva bolesti praćenih proljevom.
Opet srpska istina? Fuj, samo sto onu grupicu navijaca Besiktasa nisu upucali mitrajezima. Sutra im stize katil ferman za one stolice po ledjima igraca Albanije. Bit ce ponovo jadni mi srbi. Fuj i jeste "taki".