Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snimci-video- http://tv.24sata.hr/24sata-eksluzivne-snimke-iz-afganistana-17063 Talibanska strana price http://uruknet.info/?p=m74389&hd=&size=1&l=e
Jedan od hrvatskih vojnika koji je bio u misiji u Afganistanu istaknuo je da su snimke objavljene na 24stata TV autentične i dobro je da javnost vidi gdje se nalaze i što radi dobar dio naših ljudi u Afganistanu. \'Često se nalazimo u pogibeljnim situacijama\', izjavio je anonimni sugovornik, hrvatski vojnik koji je sudjelovao u mirovnoj misiji u Afganistanu. \'Nitko nas ne tjera tamo na silu\', dodao je.
Na snimkama je vidljivo i kako se hrvatska vojna vozila teško i pogibeljno probijaju kroz ratni teren, a zatim i kako pješačke postrojbe ulaze u sela koja su do tada kontrolirali talibani.24 sata TV ekskluzivne snimke javnosti je pokazala u nedjelju u 10 sati, a mogli ste ih pogledati na sedmom kanalu MAXtv-a.
OPASNE A. KCIJE Iako ,vladajući ponavljaju kako su hrvatski vojnici na službi u Afganistanu sigurni te kako sudjeluju isključivo u rutinskim \'mirovnim\' akcijama u kojima im životi nisu ugroženi izgleda da stvari na terenu izgledaju znatno drugačije.Televizija 24 sata u posjedu je do sada neviđenih snimaka r. atnih o. peracija u Afganistanu u kojima sudjeluju pripadnici hrvatskih p. ostrojbi u misiji ISAF-a. Video snimke prikazuju b. orbene o. peracije u travnju i svibnju 2,010. i o. svajanje nekoliko sela u području sjeveroistočnog Afganistana prema granici sa Pakistanom. U ekskluzivnom razgovoru sa jednim od njih, pripadnikom hrvatskog v. ojnog k. ontingenta, iznosi se d. ramatično svjedočenje o b. orbama u kojima je sudjelovao, o m. rtvim afganistanskim vojnicima koji su p. a. dali nekoliko metara od hrvatskih v. ojnih p. oložaja, te o činjenici se od domaće javnosti skriva istina o o. pasnostima i direktnim r. atnim o. peracijama u kojima sudjeluju hrvatski vojnici.
Mozda je vrijeme za novu oluju...
to se ti nadaš...da ste se oprali ti i ivo ....pa sad da će te opet dobiti izbore ma NIKAD VIŠE
Ovo su hrvatski izdajnici namjerno sa srbima napravili igranku kako bi ponovo zavdili Bosnjake i Hrvate. Braco Bosnjaci ne dajte se zavarati. Purdu je uhapsio granicar po nacionalnosti Hrvat. Sarajlije vi ste prezivili istu golgotu kao Vukovar i znate ko nam o glavi radi. N edozvolite da nas ponovo zavade vasi i nasi izdajnici.
Kad je Ilija Jurisic bio u zatvoru fol smo se nesta zalili. Kome se vise isplati dati toj cemo ga drzavi i izruciti.