Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% aljbanska skoda 😃
Kako su Srbi u stampi predstavljani prije vise od 100 Godina: Srbi su u austrougarskoj štampi predstavljani kao narod divljaka koji “živi u iščekivanju krvoprolića” a Srbija je prikazana kao zemlja “kraljeubica” i “zločinačkih zavera”.
Jaime Lannister srpski sin :-D
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje http://zalbe.vzs.ba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
POGLEDAJTE OVO http://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U Vučić dlaku mijenja ali ćud NIKADA!
što se sa ovil likom zajebavaju nisu ni svjesni šta može da učini da hoće ,ali eto,pušta one žilavce da ispolje svoje testosterone pa da sjašu
Srbija je skočila da spriječi veliku Albaniju,a Dodika na Putinovu paradu poziva? Šta će jadan čovjek Bošnjak u svemu tome što slijedi nego slušat šta Sefer naslučuje.
Loša reklama za škodu, ako je 50 km na sat puna brzina.
Naletio NLjO
na Skodi servis radjen u Albaniji...
Sta je puna brzina? koliko je to km/h???
50
pa dragi Vučiću ne može proći dan da te nema u vijestima
Skoda-dron ....
I sta je bilo sa Skodom?
Sta ce tek raditi kad im dodje Edi Rama,kad ovako mrze svog premijera?