Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srecom pa se puno ne pitaju tamo srbi ko sto se pitaju u BiH. Inace Kosovo ne bi imalo ni metar autoputa ni jake infrastrukture. Blokirali bi sve al hvala Bogu pa se ne pitaju.
@Iliriyanblood ja ne znam da su srbi u federaciji vecina pa da nas sputavaju da napravimo svicarsku od nje ;)
a kosovo veca ekonomska rupa od BiH. De nemoj se hraniti lažima kao sto se mi ko hvalimo da je u federaciji bolje nego u RS, a istina je da su to ista gov*na
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zatvorili sami sebi, jer nemaju vise srpskih proizvoda... kako ih braca Albanci u red dovedose!
Kosovo ovo neće ni osjetiti jer se svakako finansira spolja. Na kraju će Srbi sami otići sa sjevera Kosova.
Sad se kolektivno ispalite u nebo kao kakva sekta!! Koje su to budale...
auuu jbt al ce da nekoga zaj.ebu s tim... hoce al samo sami sebe
auuu jbt al ce da nekoga zaj.ebu s tim... hoce al samo sami sebe
Haradinaj je izjavio da je Srbija definitivno izgubila Kosovsko tržište.Pretpostavlja se da je stvarni izvoz Srbije na Kosovo bio do jedne milijarde EURa godišnje odnosno 25 posto od cjelokupnog izvoza Srbije.Za izvoz na Kosovo je radilo iskljućivo 3 hiljade srpski firmi gdje je radilo 100 hiljada ljudi. Srpski analitćari kažu zbog Kosovski taksi ove godine će pasti bruto društveni proizvod Srbije za 20 posto.
JA GLUPIH LJUDI!?! SAMI SEBI OTEZAVAJU ZIVOT!
Srpski jezik na Kosovu je drugačiji nego u ostalim dijelovima regije. "Zatvoreno" se piše "Closed".
Kosovo je svbija :P
Eh evo vam C(K)arina sad...
Sjeverni dio Kosova je sada za drzavu Kosovo ono sto je Kosovo bilo za Jugoslaviju/Srbiju. Dio zemlje sa lokalnim stanovnistvom koje je zbilo redove i neprijateljski nastrojeno na "maticnu" drzavu. Jedina je caka da je kosovskih Srba manje pa je kvantitet problema manji ali problem je i dalje isti, ni Albanci ni Srbi ne mogu zajedno ni uz pomoc medjunarodne zajednice, EU, UN, NATO itd i opet nikako naprijed... Dzungla.
Pripremaju ih na ratno stanje. Srbiji nikad kao sad ne bi odgovarao rat. Sadasnja vlast, u sprezi sa kriminalom i mafijom mozda i nema drugog izbora, osim da zavrse po zatvorima. 😂
Pa samo prave veci promet ovima sto su otvoreni :) Kada ti nesto treba ne gledas gdje ces kupiti.
Za ove koji likuju da ih podsjetim da je Kosovo to isto uradilo i našoj zemlji. Možda vas se to puno ne dotiče, al vjerujte da ima ljudi u Bosni koji na sve ovo gledaju potpuno isto kao i Srbi.
@harrison19ford Pa realno, nismo ih ni mi priznali. Zbog cega bi u dobrosusjedske odnose s nama? Nek su digli namete i Bosni.
@harrison19ford i neka su uradili, jer mi pratimo seriju, za sve smo glasali protiv Kosova
Što pijaca??
Znaci polako se taj deo sprema da se vrati pod sastav Srbije. Uskoro cemo i ostatak Kosovo da povratimo, ovo su nova vremena.
kad krećeš??😂😂😂