Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim! Živjela demokracija i ljudska prava! @ HA - brini se ti o svom stomaku a druge pusti da žive, zadojeni štakoru
Ako je Kosovo srce Srbije onda je Srbija zombi.
Turci su vladali sa Smrdijom 500 godina i ne porusise manastire po kosovu koji su stari po 800 godina iako se zna da su to manastiri katolickih albanaca koje su srbi preoteli,medjutim Barbarizmu i srbijanskom prostakluku nije bilo kraja....... Smrdija se zali na par ostecenih manastira dok ujedno slavi uz pjesme Baje malog mindje rusenje preko 1000 djamija po BiH.Smrdiji kao i na Kosovu i to samo u razdoblju od 5 godina njihove zlocinacke vladavine... Kao takav narod smrdija nista drugo ne zasluzuje nego samo prezir,odbacivanje iz drustva,pljuvanje i sve ono sta zasluzuje jedan narod zadojen Barbarizmom,Varvarstvom kao i poganstvom! Inace sam radi vas smrda u ratu morao da perem straznjicu sa Knjazom Milosem (mislim na mineralnu vodu)
kosovo se zadnjih deset godina doceplao velike pomoci od medjunardne zajednice, one iste pomoci sto je prvih deset godina poslje rata dobivala bosna. vjerovatno najveca pomoc koju je iko ikada dobio .. [tu je islo i nasu stetu, vjeroatno bi bosna dibila jos vise da nije bilo kosova] dodaj tome crno trziste, najrazvijenije u svjetu, od droge do sverca zena .. dodaj veliki priliv deviza vezano za to iz inostranstva .. i sada kada pogledas da imaju NAJMANJI PRIHOD po stanovniku , da imaju NAJSLABIJU privredu u Evropi , tj privreda osim nesto kod sr.ba na sjeveru i ne postoji, ne radi nista osim par termoelektrana koje sr.bi odrzavaju a pare se djele, a na drugoj strani da grade najskupli auto put , najvece dzamije, vidis sta ti je pametan narod ..
Onaj tko daje novac za dzamiju ,zna gdje ce uzeti vise ,no sto je dao !
Izgleda da netko pravi sebi spomenik ! Da se o njemu pise i prica !
Da li je potrebna bas najveca ? Potrebna je bogomolja ali se netreba u ovom vremenu razmetati dok netko gladuje !
Ljepo je graditi ,ali nije lijepo nekome rusiti da bi sam izgradio!
@@student da imas imalo znanja iz ekonomije, kao sto nemas, znao bi da razvoja nema bez proizvodnje tj fabrika
Gradite dzamiju muslimanima, ali pravoslavcima ne dirajte crkve koje ste vec do pola porusili i unakazili, lezilebovici jedni. Odvratan je ovaj Taci, i koliko znam on je sma sebe proglasio za tog predsednika, Srbi sa kosova ga ne zele za predsednika. Treba ga proterati sto pre.
Tacija treba zatvoriti da robija na najgori moguci nacin, Ubica Srba sada im postavlja dzamiju!!! Strasno sta radi taj pokvarenjaki kriminalac.
Da li se ovo Taci igra sa Srpskim narodom na Kosovu? Pravoslavnom narodu pravi dzamiju? ili ih mozda javno proteruje odatle. Taci prvi trebas biti iza resetaka....
DZamije grade a Prvaoslavne crkve gradjanima Kosova ruse i spaljuju. Strasno dokel ide ovaj Taci,, to je zlo od coveka.
Imate malu gresku u tekstu, Zna se ko je predsednik Kosova. Ovaj sto ga pomionjete je ubica Srba na Kosovu i ne moze biti njihov predsjednik.
U redu je to što se grade Džamije, ako i treba ali je za svaku osudu to što se Hrišćanske, a među njima naročito Pravoslavne Crkve ruše.
Sta je sa dzamijama koje su porusene u Beogradu, njih oko 200? Porusili ste dzamije, neka su i crkve porusene, djubrad srpska.
@commi 09.10.2012. u 11:20 Aferim! Živjela demokracija i ljudska prava! Je li su ljudska prava i demokratija kada se ruše srpski manastiri i crkve stare 1000 godina?