Tadić poručio Josipoviću
0
"Na inauguraciji ili ja ili Sejdiu!"
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaka stvar hoces li doci ti ili onaj siptar. Nebi ni ja da sam na tvom mjestu. I sam znas da vas je je onaj Zagorac stavio zajedno sa Komsicem u magareciju klupu. Tamo negdje iza nicega. U prvom redu je elita iz EU i par bogatih arapa i Babo iz Amerike.
Čitajći komentare na SA-Xu, dolazim uvijek do istog zaključka. Sarajevo od kada nema genocidnih seljaka, postao još seljački grad (papci su nekada bili manjina, a sad večina).
ja se slazem s`tobom alexandarob. \"smrdljivi sipatri\" imaju par humanista i par vojskovodja svijetskog kalibra , ali je to sve nista nasprem nehumanista i zlocinaca koje ti poznajec i divis im se, trebalo bi ti za to par dana da ih sve nabrajas, al sta ces niko ne bira susjeda i ljude pored sebe na svu zalost nas humanista.
gledaj sto rastu crkve srba,,sigurno da proporcijalno najvise bogomolji na svjetu ima u srbiji prema broju stanovnistva,:)
Ja se izvinjavam,ali da neko mozda nezna gde je Mladic?
Blitzkrieg NOW!!!! I problem sa R.S. rijesen!!
Kosovo je zakon!!!! Respekt!!!
pa, vidiš, mi imamo problem u tome, da cvvetici i usta rade protiv njihove domovine. ok.....ali te pz.....durine ni po cemu nece da skontaju( i ako u zadnjem cošku njihovog šu.pka ne podnose BIH) da sa tim rade upravo protiv njih samih. i ako ti sada iz smrdske uzivas u tome kako srbija igra na sp-u, ili kako se kosarkasi partizana bore za plasman nlb-lige......na kraju svi srbijanski produkti i svi ljudi u srbiji(a ne samo srbi, nego i bosnjaci, mađari, itd) profituju od vaših prodanih duša, zato što vi bezmozgnjaci konzumirate njihovo i sve vaše pare odoše u srbiju ili u hrvatsku. hočete ili nečete: sve što više vi mrzite vašu domovinu, sve više ce vam ici loše i sve više katolika i pravoslavaca ce spičiti u naše susjedne. ali hajde, nemoj da se uozbiljimo o ovoj temi......ipak je Kosovo u ovom trenutku bitnije;-) Bolje, da velikosrbima ide za nekih hiljadu+ godina bolje, nego sad.
ne naravno da nije to sve od \"jada šiptarskog\". Istorija je puna tog \"jada\", npr. karađorđe kaže: \" Mene Arnautska (Albanska) majka mlijekom dojila\". Millosh Kopiliqi, kasnije preimenovan u \"obilić\" je također dio tog \"jada\". Yu grupa je najveći dio svoje muzika bazirala upravo na muzici tog \"šiptarskog jada\" (Pitaj Batu Kostića i bilo kojeg drugog civilizovanog Srbijanca, ako ikad budeš imo prilike). Legendarna \"Zana\" je također iz tog\"jada\";)...Jesam li pomenula legendarne američke glumce Johna i James Belushija? Mislim da je dovoljno i ono što samprethodno nabrojala, proporcionalno broju \"tog jada\" ali eto kad već insistiraš ;)... Ipak bih savjetovala da se okrenemo sebi, jer kakve koristi što sam se ja rodila iste krvi ko Majka Tereza a ti iste krvi ko šeško...bitno šta mi samo postignemo u životu, jel tako?
ok, samo sto ima jedan \"mali \"problem -ti nisi iz Srbije, ti si Bosanac, htio ti to priznat ili ne...hahahahaha....sta ces, PRICKa moj, takav je zivot onih koji nemaju srece;)
A koga ti predstavljas? Hajd malo zastani iupitaj se koji si ti faktor i pitas li se za ista, ukljucujuci i vlastiti zivot, a da ne govorim istoriju i status \"tvog\" naroda? Da si ti predstavnik \"svog\" naroda, taj narod bi odavno promijenio i ime i bilo sta sto ima zajednicko s tobom... Mozda za pocetak da naucis artikulisano komunicirat (moze ti i zatrebat, bez obzira sto ti tvoj status to ne zahtijeva). Smao poako i bez panike. Prizemlji se malo.
Sta je gore od papka? Pa nafuran papak ;)... Zapadnjaci imaju efikasan lijek za tu bolest, prvo ih malo pošamaraju da ih otrijezne od sanjarenja. To ih malo spusti na zemlju, a onda kad vide od kakve bolesti boluju, i gdje su stvarno na ljestvici razvoja, uhvati ih ocajna panika i traze bilo kakav opijat jer samo se opijeni ( svojim sanjarenjem da su iznad nekog) papci mogu nositi sa stvarnoscu, inace...donji;) Mora da je tesko bit papak, pogotovo nafuran papak...cijeli zivot moras lagat sebe i druge da si neko i nesto..a kad izlapi sedativ ( arogancija i nacionalizam)...ups....problem
PA STA HOCES.....NIJE SAMO DA IZGLEDATE KAO CIGANI NEGO VEC I JESTE PRAVI EUROPSKI CIGANI......STA SE LJUTIS NIKO VAS NECE!!!
@face it sta mi to nabrajaš ko su ti likovi majke ti nabojao-la si tu pet šest neki gariba a anu oxa to da nekomentarišem zar je to sve od jada šiptarskog ja da ti počnem nabrajat o Srbima trebalo bi mi dva sata da ovde pišem zato ćuti matere ti a kad već spominješ gdje Srbija osvrni se oko sebe prvo vidi gdje je to Kosovo a i Bosna obadvoje su iza te zaostale Srbije bar 30 godina
a jos ako vam dodje tadic...