Poklon Indire Gandhi
0
Na Brionima uginuo Titov slon Sony
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umro je slon a ostao je da zivi dijamant dzeko.. zato svi slavite ovaj dan..
commi prijatelju, nase saucesce
Kad se sjetim samo alatke koju sam mu vidio...
Ako su srbi ubice covjecanstva, ne bi covjecanstva vise ni bilo! Logicaru :))) Po chemu san ja Srbin?
pojedine zivoinje sigurno zasluzuju dzene od pojedinih ljui, ko naprimjer srpski koljaci, siledzije, ubice i divljacii,slon je koristan covjecanstvu dok su srbi ubice covjecanstva!
Umro je konacno i poslednji komunist bivse zemlje (YU). Neka mu dragi Allah podari lijepi dženet!
Umro je zato jer je puno tugovao za nasim Titom.
Ne mogu opisati koliko me je vijest pogodila. Bez rijeci!
E baš mi ga je žao. Jesenas za Bajram sam išao na Briune i posjetio zoo vrt. Sony i njegova ljuba su bili jedna od atrakcija.
ni dzeke mi vako beni bilo zao..
nek mu je vjecni rahmet :(
Ode, a bio mlad je*o te... Ali zato sta je sve prezivio u svom zivotu: 1. rodjen u Indiji 2. doputovao skroz do Yugoslavije 3. odvezen u raj na zemlji -- Brione 4. Upoznao Tita 5. Dobio partericu 6. Gledao ljude u crvenim kapama kako pjevaju druze tito mi ti se kunemo 7. Rat prezivio 8 Upoznao Stallina (Tudjmana) 9. Gledao ljude u crnim kapama kako vicu smrt jugoslaviji 10. Gledao ljude u crveno bijelim kapama kako pjevaju mi smo prvaci svijeta 11. Umro slon, a mlad je*o te Puno se toga prezivilo, puno
ode a bio mlad u .. materinu..
sad znam zasto kazu zivjeti dugo ko slon
@ 04.04.2010. u 00:16 A TEBI PAMET .