Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Muhamed je polno opstio sa kamilama i nikom nista
..npr u jemenu , prije par mjeseci, je serijatski sud osudio covjeka da ozeni kozu posto su ga vidjeli u \"odnosu\" sa njom .. to je bolest i nema veze sa nacijom i vjerom.. kao i pederi ..
Čim sam pročitao odmah sam bio siguran da je neki turčin.
to je bio tudjman al onaj mladji
pa sta je sporno bitno je da je ljubav u pitanju treba ljude prihvatiti i ako su drugaciji
Dragi pitarcici pa dokle vise!? Ja apelujem, da se ipak zadrzite na unistavanju hadisona a da ipak nevine zivotinje ostavite na miru.
Najnovija vijest: Kobila zanijela, tele je u izvrsnom stanju. Ima sve organe, krila, perje, itd. Kada poraste kupice mu babo jedan PORTAL za vrsenje nuzde.
Osumnjecen Bosnjak; Armin Tufekdzic. E pa turci, stvarno se stoka.
Vole kobile katolike....
ma ovo mora da je neki bad blue boy!!! ahahahahaha
....Ccccc.... Na Vjesala S Njim!!
pa da je je*o mačku, pa da ga privode, to bi mi i bilo jasno, jer bi joj picu razvalio, al kobila ga nije ni osjetila garant, jer je navikla da prima konjski od pola metra
japo, jel\' valjala makar cemu?
Lako je kobilu ajd probaj komsinicu
Zoofilija nije nepoznanica ni u Srbiji: http://tinypic.com/r/28qsynm/6