Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema veceg i boljeg biznisa od vjere.steta sto niste na berzi da uzmem koju dionicu.mislim na sve vjere.pustite nas obicne bijednike da radimo i zivimo.zbog vas covjek vise ne rijedi kao covjek vec ga pitaju prvo za ime pa ostalo.
hhahahahahah cuj Zukorlica kriminalca. Budala klasicna, a ovi sto ga slijede jos vece budale
...čim se dirne u kriminal, odma' slijedi zaštita "vitalnih interesa" :)))
@ commi po staroj taktici SDA stranke
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
KAKVO SU OVO VREMENA ..PRIJE SE ZNALO KO ČINI VOJSKU A KO VJERU ODNOSNO KO SE ČIM BAVI ..DANAS VJERSKI SLUŽBENICI SU PRVI NA LINIJAMA ..U ĐAMIJAMA I CRKVAMA SE POLITIZIRA ..KURAN I BIBLIJA NISU VIŠE AKTUELNE ZA NOVOPEČENE DUHOVNAJAKE . ..DUHOVNJACI SA OVIH PROSTORA SE VOZIKAJU U NABOLJIM LIMUZINAMA; MERCEDES, BMW I SL. DOK NAROD SE NALAZI U KONTEJNERIMA.. NITI JEDAN DUHOVNJAK SA OVIH PROSTORA SE NE ODRIČE OVO ZEMALJSKOG UŽITKA .. PRIJE NEKI DAN JE BIO ISTI EFENDIJA NEGDJE VANI , GDJE UZIMA DONACIJE NE MANJE OD 500 EUR_a, ISTI EFENDIJA IMA UNIVERSITET KOJI SE PLAĆA, ZAVIDAN VOZNI PARK I PRIĆA O UGROŽENOSTI ..MOŽDA ŠTO MU JE DOŠLO DA PLATI RAČUN OD PAR DESETINA HILJADA EUR_a ?? DOK SE NARODU ZA STOJU DVIJE ISKLJUČI STRUJA.. DEGUTANTNO , NE SAMO ON , NEGO SKORO SVI DANAŠNJI DUHOVNJACI ..ČAST IZUZETCIMA , ALI IH JE PREMALO KOJI SE STVARNO BAVE VJEROM I DUHOVNOŠĆU , ODNOSNO ČOVJEKOM A NE MATERIJALNIM DOBRIMA ..
neko mora cetnicima da parira...
Ispravan potez Zukorlića, ovi iz IZ Beograd su počeli primati i nositi nekakve krstove koje im, kao nagradu, dodjeljuju četničke vojvode, a sve u cilju da se Bošnjaci u Srbiji razbiju i posrbe. Kada se netko normalan tomu suprostavi vi, koji negativno komentarišete, raspalite iz svih cijevi, podržavajući na taj način srbizaciju Bošnjaka. Žalosno i glupo.
Lječim pljuvačkom 094-233-233
Politika i vjera najprofitabilniji u BIH i okolici
...vazda i bilo :)...kad nisi ni za šta, odeš u politiku / vjeru...palamudiš a keš pritiče...
Sto se brisu proZuka komentari? Treba poslati poruku iz SARAJEVA i Beogradu i Srpskoj zlocinackoj crkvi ako se nastavi maltretirati IZBIH u Sandzaku, da ce ista sudbina zadesiti Srpsku crkvu. Ne mogu oni koji su povlasteni u Sarajevu potlacivati IZBIH u Sandzaku.
Sut reformira se federacija :)))
Sta radi ono govno Bakir i zasto nije uz svoj narod iza Zuke? Dobro, dobro Bakire, kad te UDBASI JUGOSI na celu sa drugom Josifom Lagumdzijom strpaju u zatvor, necemo ti ni dolaziti u posjetu. Koga ba Bakire ti predstavljas? Dok cetnici potlacuju Sandze ti im lizes dupe? Tako ne razmislja vecina Bosnjaka Bakire, jesi svjestan toga i jesi svjestan da radis protiv volje svog naroda?
zovi narod ako imas dovoljno pusaka ali ostani i ti tu----ti si trebo biti politicar a ne hodza --jer se najmanje vjerom vladas a najvise politikom95%
STA NAPADATE ZUKORLICA...KOME JE TO ON NESTO UKRAO, SAMO SE BORI ZA INTERES ISLAMSKE ZAJEDNICE, DA RADI SLUCAJNO NA RAZGRADNJI ISLAMSKE ZAJEDNICE VI KOMUNJARE BI GA SIMPATISALI...VASE KLEVETANJE NEMA NIKAKVU VAZNOST JER VJERNICI ODLUCUJU KO JE ZA NJIH BOLJI VODJA UNUTAR ISLAMSKE ZAJEDNICE HVALA BOGU PA SE VJERNICI PITAJU A NE NEVJERNICI
Bori se on za dobar Auto Park hahahaa http://www.bilder-upload.eu/show.php?file=33fcdb-1367872386.jpg http://www.bilder-upload.eu/show.php?file=b79107-1367872447.jpg
Troprsta ekipa i njihove jugoslovencine simpatizeri. Nista se ne brini, Bosnjaci su uz Zuku, no mater what.
Ovog fašistu Zukorlića treba objesiti javno pre narodom !!! Lik je kriminalac, zločinac, mafijaš, e one budale od vjernika mu još uvijek vjeruju !!! Osvjestite se više !!! On ne brani vas, već on brani svoj džep !!!
Ehhh, ako je od SFRJ letimo da te poslusamo? OK, brani svoj djep i?
Ovo vam je budući rejs, pa se vi zajebajite sa njim...
Cim postane rejs onda vise BMW ne dolazi u obzir samo HUMMER-i :))))
Bravo gospodine Zukorlicu, sloboda i nezavisnost Sandzaka su nezaustavljiv proces...
...tman k'o i rs :)
sta reci a ne zaplakati od smijeha :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma Muftije , Vladike i Biskupi su sve bolji od boljeg hhahahaha , ove bi Isus a bogami i Muhamed govnjivom motkom tjerali . FUJ FUJ SOTONO HAJD U VODU :)))))
Mislim da je doslo vrijeme da se posalje Srbiji i Srpskoj Crkvi upozorenje iz SARAJEVA da moze vrlo lako izgubiti licencu za rad ako nastavi napadati IZ BiH u Sandzaku.
hahaha joj stvarno vas ekstremne Muje i Hase da nema trebalo bi izmisliti hahaha a ko ce to poslati i kako ?
Pa ima zlocinacke crkve i u Sarajevu, za pocetak im prestati izdvajati pare iz budzeta za obnavljanje Saborne Crkve. Nije li ono vlada FBIH obecala 5 mil. marki za Sabornu u Mostaru? Suspendirati to do daljnjeg. Nije li Kanton Sarajevo obnavljalo Sabornu crkvu u Sarajevu? Jeste. Sve ostale aktivnosti u toj oblasti suspendirati. Ako se stvar ne promijeni, otpustiti prvo par vjeroucitelja Srpske crkve, nakon toga sve vise i vise. Ako nastave razarati IZ u Sandzaku, onda ici na ekstremnije metode.