Bio pripadnik zloglasnih "Škorpiona"
0
Momić izručen Hrvatskoj, činio zločin i u Srebrenici
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MIS SE BIO SAKRIO A NEKADA SA TUDJIM ORUZJEM JUNAK BIO U-BIJAO I PLJACKAO SIROTINJU
Vjesaj na prvu banderu. Bezveze trosit pare poreznih obveznika na sudjenje,
ahahaahah Zasto velicate svoje zlocince,a i Ratko i Slobo i \"dr. Dabic\" su dobili po noz u ledja-ko ih je izdao-vi ste ih izdali zato suti i ne brukaj se!!!!
@pih BIH \"pi,čko muslimajmunska \" ouuuuu....molim gospodine, koji aspekt iz Vase recenice predstavlja kulturnu prednost pravoslavlja prema muslimanskom zivlju, o kojim Vasi uhljebljeni kolege dnevno kenjaju po ovom forumu? ^^ Vasa ekspertiza iz veleservijanskih (ne govorim o casnim, normalnim Srbima), ako moze sto brze! ^^
Kako ovi V L AS I padaju,koje su to budale glupe oni su mislili da nikad nece odgovarat za zlocine.
ovaj covjek pod nikom pih bih je zatucano nepismeno vlase -rumunski cigan .Noga u dupe i pravac u turski serbenistan Beogradnoglu serbo majmun.
Pih PIH ! Znao sam da cu te isprovocirati, jer primitivcu je najlakse psovati,to svi rade na forumu kada neznaju sta pametno reci.Ako si iznerviran kometarima nekih osoba na ovom portalu zasto vrijedzas citavu jednu naciju .Te bljuvotine sto meni upucujes ponesi i podijeli sa onim koje volis.
A gade li ti se komentari raznih tambura,srblja a \"pošteni\"............... ............................... pi,čko muslimajmunska
pih bih, Postenom covjeku tvoji komentari se gade,pomesan si sa mrznjom, zlo po tebe.
@ateist OTPOR STOKO...
neka ga objese talibani kad je kukavica
trebalo bi ga odmah ubit. a ne sudit pa dobije 5 godina a ubio 100 osoba i citav razred dijece.
A u medzuvremenu je vidzen i u Africi... http://zimbabweonlinepress.com/index.php?news=3750
po bradici isti onaj sto je pokazivao onaj narandzasti dres CRBNJA :D
T A M B U R A Z I N I A J D E E E E MAJMUNE......................................
Jaoo koliko samo servi imaju heroja jade jadne izrodi
Da Bog da ti djecu silovao i ubbio ovaj divljak ili slican njemu...................!