Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi muslimani , u srbiji su itekako ugrozeni izuzev gos. Ljajica koji itekako stoji na strani muslimana , i radi smisljeno za muftiju,fistik efendiju Cerica,samo to Srbijanski prestavnici i glupaci uopste neprimjecuju,sve dokle god nestigne red na njih; zivjela \'REPUBLIKA SRPSKA\' !
@Pipo Tuziliste i ispusili ! Idemo dalje... dobri ste u tom pusenju...
mladica cuva ovaj na slici s tadicem,ne brini bosnjo ponovo ces bit klat kad nisi znao tuzit i tuzit i tuzit srvbiju! BOSNA4EVER!
ne rise...
Ne zelim da podcjenima najefikasniju vlast i policiju na balkanu ali mislim da je ovo prazna prica, mladic je vjerovatno u nasoj nam dragoj zemlji...moje misljenje
ali mirno spavaju ,,bosnjacke\'\' od ,,bosnjaka\'\' za bosnjastvo zrtvovane zrtve