Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne može se reći martinčeva, jer ona nije ničiija svojina, njeno prezime je martinčev. i peterica je nepravilno, ako je peterica onda je i dvejica i trejica, bud.ale jedne neoismene, brukate nam državu
alo olosu sandzackonepismeni, pet, petorka, petorica, a ne pet, peterka, peterica. pravite od nas nepismene seljake i primitivce, a to ste vi u stvari. iznjamke vam se na komplet agenciju anadolija.
P.E.T.O.R.I.C.A---y.e.b.e.m _v.a.m_ pl.e.m.e i_ o.n.o.g.a_ ko_ v.a.s_ j.e_ d.o.v.e.o_ o.v.d.j.e.... L.A.K.I_ J.E_ M.A.L.O_ N.E.R.V.O.Z.A.N_ I_ S.T.O.G.A._ B.I_ M.O.G.A.O_ TT-e.j.a.c_ R.A.D.I.T.I
poznato je da se dalmatinci i zagorci baš mrze; ne bi me čudilo u budućnosti i teritorijalna podjela između strana!!!
Martinčeva je inace poznata po svom specificnom "peterica".
Ustasko-genocidaska crna legija se nesto gica.
Nije mi jasno kako može biti u istom textu "Jedan od šestorice muškaraca... " i "Peterica osumnjičenih da su neki dan..."